Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

barnbok

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Jag är helt slut! Vi hade föräldramöte igår och det gick bra.
Sen däcka jag klockan halv tio men VAKNAR kl 1. (som vanligt) och kan inte somna om.
 
Idag blev jag sååå glad. Alla barn är ju olika och kommer från olika familjeförhållanden. Vi har en som... tycker det är roligt att göra tvärtemot och inte lyssna. Och retas mycket... och annat bus...
Idag hade vederbörande barn med sig en bok som hen ville läsa på vilan. 
Boken handlade om en liten elak apa som bodde i djungeln och som blev glad när andra var osams och som ville förstöra och göra illa de andra aporna hela tiden. När han hade lyckats och alla hatade varandra så var han ändå inte nöjd utan gick till djungelns utkant där han hittade nåt "skapelsens träd" och blev förvandlad då han såg en bild av sig själv som bebis då han blev kramad och älskad av sin mamma.
 
Jag DOG den var så sorglig och fin och vacker!
 
Barnet satt som klistrad och lyssnade på sagan och TOG IN. Ni vet. Sen var hen ... lite mindre busig resten utav dagen. Underbart.
 
Värt dagens slit och foglossningsvärk.
 
Kommer inte ihåg vad boken hette men ska ta reda på detta.
 
Over and out.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: