Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

69,nåt!!

Kategori: Allmänt

Imorses visade vågen 69,nåt!! Jag är så glad! Jag har legat på feta 70 nåt kilo heeeela graviditeten plus efter förlossningen huuuur länge som helst. Man nästan som ger upp. Men idag! 69, nåt (allt från 4-8.) Så jag är glad. Det går åt rätt håll.
Hittade en specialgröt här nere hos mamma o pappa när jag rotade i deras skafferi. Den har jag ätit varje frukost ist vanlig tråkig. Man kan söta upp den genom att slänga på kanel o russin.
 
Idag ska vi få besök av Mickan o lille Sigge o igår var vi med svärmor o svägerska hos Amys syssling-familj på fika o playdate. Jättemysigt!
 
Kramkram!

Mina barn ❤💕

Kategori: Allmänt

JAG ÄLSKAR MINA UNDERBARA FINA BUSIGA BÄSTA BARN!!! ❤💕
 
 

Aosh!

Kategori: Allmänt

Vi sover hos Nicklas mamma i hans lillebror Jockes  rum o säng. Efter dop o middags mys.
På morgonen:
-Jocke måste ha köpt ny säng eller? Jag har haft hur mkt space hela natten!
-Nej. Du har la gått ner så mkt så det känns som det.
-Hahaha... Aosh My Pride. 😜
 
Men vägde mig hos mamma o pappa igår och har äntligen gått ner 13 kg efter förlossningen! Tog bara 7 månader. Men ska ner 5 till har jag bestämt. 
Puss!
 
 
Amys kusin döps! 
 

side brades?

Kategori: Allmänt

Heeej!
Jag har kollat lite på det här "Jills veranda" o dra mig baklänges secken snygger frisyr människan har! Jag blev inspirerad o försökte göra såna side brades.. Öh det var INTE lätt så jag fick sno ihop nåt annat som liknade side brades. Det blev nåt sånt hära:
 
 
Nej. Blev ju inte jättesnyggt men skam den som ger sig!
Idag ska vi åka i handla, hämta prinsen på skolan och hem o käka tacos o packa för snart äre sportlov! 😁
 
Tack för mig, puss o hej!
 

My gad

Kategori: Allmänt

Så här mkt drama var det längesen jag var med om. Tycker livet rullat på bra o harmoniskt här nu utan massa jobbig drama. Men men, nu är helgen över med resultatet, vissa relationer för alltid trasiga. Så kan det gå. Men broar har byggts oxå så just det här ovädret fick ett silverline cloud. 
 
Ska till öppna förskolan nu o försöka leva ett normalt liv igen. Tack gud för min fina lilla familj! 
 
(håller på med ett hemligt litet projekt med, hihi!) 
 
 
Solen skiner idag med! Underbart!
Kramkram alla fina.
 

karate

Kategori: Allmänt

Blä så trött man blir av penicillin. 
Idag var vi o luncha hos fina höggravida fia o Anders!
Det var gott och väldigt trevligt! Fanns en söt liten hund där oxå som kunde göra konster. 
Sorterar för fullt inför flytt och tränar INGET nu tills allt snor har försvunnit från mitt huvud. Sen jäklars ska ni få se på en taggad tjej igen.
Var med Leon på karaten ikväll . Hemkommen. Mätt o trött.
 
Thats all folks!
 
Kram!
 

tjuhuu!

Kategori: Allmänt

Jag har fått penicillin! Ja, jag hade bihåleinflammation men har försökt ignorera detta faktum eftersom läkaren i jan bara sa att jag skulle vila ut viruset. Denna läkaren bara: Vilket är värst hostan eller huvudvärken?
-Jaa, det är väl hostan men har jag vilat mkt så..
-ja, strunt samma du får penicillin, det tar bort allt från midjan o upp! Du ska äta dubbel dos!
Tacktacktack den vill jag ha! 😃
 
#jagälskarbraläkaresomkansinsak! #effektiv
 
Nu ska jag knapra på sen jävlar träna igen. Frisk denna gången! 
 
 

Tröööött

Kategori: Allmänt

Hej!
Såg fram emot måndag- ny start på ny träningsvecka.
Har hosta. Den jag aldrig blir av med. Så nu har jag fått telefontid. De MÅSTE ju kunna skriva ut nån jävla bättre slem-host-medicin till mig. Har ju druckit 700 (nä men iaf 3) flaskor sån här jädra bromhex o allt vad det heter men inte fan går det över för det. Sen DECEMBER!
Skit.
Leon är hemma idag med men är mkt bättre så får gå imorn.
Hej hopp.

Chicago

Kategori: Allmänt

Hej!
Vi har en super mysig helg. Den här varit full av skratt, mys, God mat, Gott att dricka, Prommis, Lite shopping, spel o Chicago o slapp!
Helbra. Men Leon är halvbra bara så han får vara hemma imorn. 
 
 
 
 

Fredag

Kategori: Allmänt

Hej!
Alla blev hemma idag. Galet. Jag skjutsar Leon till skolan o han skyller på halsont o huvudvärk. Så vi åker hem igen. Jag o Amy ska till bebispolaren här på ön idag en sväng sen ska jag hem o köra ett till "herrejösses" pass o duscha o sen ska Nicklas hämta hans lilla mami o brorsi på Bromma flygplats. Sen blir det fredagsmys!! 
Det här åt jag till frukost igår 😄
 
 

Jahåpp

Kategori: Allmänt

Nu såg jag att det var sådär längesen som jag sist bloggade och typ känner mig "tvungen" fast jag inte har nåt att skriva om. Jag VET att man ju inte SKA skriva då, bloggen finns ju till enbart för att jag ska ha nånstans att skriva när trycket faller på och ska INTE vara ett måste. Men nu får ni ett ändå. Jag vill ju inte tappa läsare :P
 
Var på öppna föris igår och Amy fick "leka av sig"? (Hon är 6 ån halv månad?) Vi gjorde ett fint namnhjärta som nu pryder bvc väggen där..
 
Nu har jag bara städ och mys och tvättplaner i dagarna 2. Till helgen kommer Nicklas mamma o brorsa o ska bo här, det ska bli mysigt. 
Mitt tränings-schema följer jag faktiskt! slaviskt. Igår var ett herrejösses jobbigt pass och ännu värre blev det för Nicklas var hemma (jag hann aldrig på dagen så körde på kvällen) som kom och PETADE i mina övningar. (petade=rättade till) Så insåg att jag typ gjort armhävningar fel hela mitt liv och höll igår på o dö av vanliga 3x15 reps och hade helt ont i kroppen innan john blund slutligen kom.
 
Idag blir en lugnare dag med bara 20 min cardio.
(fast jag fick ett ryck och körde ändå plankan.) Känns kul när man börjar se resultat och JÄTTEÖVERVIKTIGA monster-jess börjar tyna bort. Hehe, jag kommer vinna! Men det sitter verkligen i huvvet. Jag kan ju välja att tänka "Jag är ingen träningsmännska" men jag väljer att tänka "Nu kör vi, nu jädrar!" Och ju mer man orkar följa programmet och köra, desto mer sugen blir man på att fortsätta=Positiv spiral!
Sen får man inte låta sig slås ner när man fött barn och står kvar där med bebis famnen men ser ändå ut som en jättefettklump (var STOR skillnad på 26åriga nyförlösta jess och 32åriga nyförlösta jess!) utan se fettet som en utmaning att bli av med. Tänka "den här jätten är ju inte jag-nu jädrar" INTE tänka "vad fet jag har blivit-jaja, man ser väl ut så här efter fött 2 barn"
 
Tack för ordet-hejhopp.
 
 
 
 

Lördag!

Kategori: Allmänt

Säga vad man vill men laga mat, det kan han min Nicklas! <3
 
Idag var jag o prinsen med kompis och åkte gricker! O nu har vi lördags mys! Kram kram!