Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

Wintershoes!

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag köpt nya shoes. Det blev ett par beiga stövlar. Rätt enkla men rätt snygga. Lagom helt enkelt.
Duger o gå i!
 
Vi hade myspys häromkvällen med sånguppträdande av barnen och gitarrspelande av Jimpa. Vi skickade upp 2 fina himmelslyktor med. Det var mysigt!
 
Jag o Nicklas vann spelet. Otroligt. Vi som vart ihop kortast tid. Jag tänkte, allt har gått såå fort med ihopflytt och förlovning (och gravid) (ni har väl redan fattat det säkert, därför jag mått såååå illa och inte orkat blogga ens.)
Så när allt går så fort så hade mina fördomar talat om för mig att då känner man nog inte ens varandra så bra, fast. Ha! Det gjorde vi. Eller vi var jävligt överens om allt. Och det var ju det spelet gick ut på.
 
Jag hade panik innan spelet och bara - alltså, vi känner ju inte varandra! Vi kommer ju förlora! Vi vet ju inte ens vad vi heter i ANDRANAMN! Tydligen en viktig detalj för mig så nu vet vi det oxå. :D
 
Sen trivs vi väldigt bra och är kära i varandra. Och då hinner vi ju lära känna varann under tidens gång. Och han verkar inte vara en psychokiller och det är ju ett viktigt kriterie för mig.. :P
 
Här får ni pics!
 
Skönsång
Underhållning av trubadur Jimpa
Min fina lilla familj! :)
 

Mätt

Kategori: Allmänt

Halloj!
 
Julen är över och det är väl för väl. Jag spyr på julmat. Igår käkade vi kalkon, det var mumma! Sen skulle jag upp på reunion med mina gamla fristadtjejer och äta ännu mer.. Jag typ rörde inte den maten. Så kan det gå.
 
Men det var mkt trevligt och catcha up lite med alla gamla goingar!
 
Ikväll blir det middag här med la familia o Jimpa o Lin, vi ska spela spel som vi köpte till Micke i julklapp "Absolut överens" Ser jag MÖCKE fram emot! :)
 
Här får ni lite julpics!
 
 
 
 
 
På annandagen firade vi jul med Nicklas familj. Det var oxå väldigt trevligt! Kul med lite fler ungar som sprang runt...
 
                                                                        
 
MÅSTE ta med den här bilden från julafton med. Älskar den! Micke är sååå glad för alla klappar! Hahaha!
 
 
Jag fick typ allt jag önskat mig. o jag hade bara önskat mig typ nya köksattiraljer... Hur vuxet? (but Why? ;)
 
Jaja, nu ser vi fram emot bröllop på nyår!!! :D :D :D
 
 
 

Åh herregud i himlen..

Kategori: Allmänt

..vad mycket julklappar det blev!!!
 
 
och vi var inte ensamma om att shoppa det sista idag om man säger så! Jag trodde vi och några andra fattiglappar som var tvunga att vänta på löne-pengarna skulle springa runt där ute o halvskämmas som ett gemensamt fattiglapps-rally men nejnej, HELA SVERIGE var det! Är ALLA fattiga???? Hade jag vart rik hade jag shoppat det sista för längesen. Det är ju pinsamt med så här många fattiglappar. Måste gå extremt dåligt för Sverige nu för tiden.
 
Skönt o va klar iaf! 
 
Såg ni förresten på Svenska hjältegalan igår? Herregud vad jag lipa. Nicklas undrade varför jag i hela fridens namn ville fortsätta envisas med att titta på det när jag bara bölade som en gris så jag var tvungen att förklara för honom att MAN BLIR JU SÅ GLAD I HJÄRTAT!!
 
Puss o Kram och over and out.

JUUUUUL!!!!!

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag hinner blogga. Jag är ledig. Sååå skönt!

Nicklas är hemma igen, vi har fredagsmys och VARJE gång jag ser den här reklamen blir jag kär. LYSSNA vilken bra låt! Jag ska ha den på min begravning. Nån Daniel Norgren som sjunger. Från Borås (offcourse ;)
Jag har ju en svaghet för röster som är hesa.... Så bra låt.
 
Lyssna på den här hela kvällen o pimpla rödvin... nu saknas ju rödvin, men det får jag ju vara utan då.
 
På söndag ska vi hämta lilleman och åka ner till mammas o pappas julehus och fira jul. Jag längtar!
 
Jag trivs bra på mitt nya jobb. Alla är raka och sig själva. Och några stollar mitt i allt. Var riktigt mycket värme idag när alla önska varann God Jul. Mysigt.
 
Nu kommer jag blogga oftare när vakuumet är över (fick bara glada besked) och jag är ledig.
 
Puss o Kram o God helg!
 
 
 
 

Slö-lördag!

Kategori: Allmänt

 
Hejhej. Här får ni en bild ifrån gårdagens fredasmys med Sandra. Det var mysigt. O jag fick present! 2 jättefina ljusstakar och en fin vänskaps-sten! :) Glad.
 
Idag hade jag tänkt att ha en jättenyttig dag då jag bara tvättar och storstädar... Hm, jag har ju tvättat lite men ORKA städa. Jag är sååååå trött. Det går inte. Jag provar litegrann men sen måste jag gå o lägga mig igen.
 
Fast målet ÄR att städa och sen vika all tvätt. Tråkgrejer. Ibland kan jag få helgstress. Man ska ju ladda batterierna på helgerna men det är ju oxå då man måste passa på o va social och ha roligt. Fast jag ska springa runt o julhandla imorn (och va social igen) (och jag måste vara social varje dag på jobbet) (plus nytt ställe med nya människor= extra trevlig och social för dom känner ju mig inte. Kan ju inte börja med att muttra o vara trött...än) Så idag tänker jag lördagsvägra.
Jag orkar inte. Jag tänker låssas att jag är ledig på en vanlig jävla tisdag och bara slappa. (o städa.) (Lite.)
 
Hittade den här. Önskar vi var lite mer afrikanska! Kanske blir allt för stort och anonymt och prestigit i det västerländska samhället så vi glömmer bort själen och det viktigaste? Ta hand om varandra?
 
Tycker vi ska leva så här!
 
 

Snökaos

Kategori: Allmänt

Haj Haj!
 
Kom en timme för sent till jobbet imorses pga 2 bilar som hade kört fast på en totalt oplogad väg. Det stod 2 människor där med 2 små spadar o försökte skotta loss sig. Jag blev först förståss nån hjälpsam samarit som hämtade min spade oxå o stod där o skottade då plötsligt förnuftet flög in i mig och jag såg oss utifrån ett helikopterperspektiv o jag tänkte:
"allså... allvarligt?" Så la jag spaden i bilen och vände o åkte hem igen. Ringde runt och skapade liv och plötsligt såg jag en plogbil utanför fönstret. Sådärja!
3 brudar stod o sjåpade runt med små spadar där det behövs en redig plogbil... ja säger då det.
 
Annars går jag mest runt o väntar på Lucia nu. Då får jag de svar jag just nu behöver för att kunna fortsätta leva mitt liv typ. Jag lever lite som i ett vakuum just nu känns det som. Men oavsett svar så kommer åtminstånde vakumet att släppa på Lucia så det blir ju nice och jag kan bli en rörlig, levande igen...
 
Så dåligt med bloggande just nu pga vakuum.
 
Mer än så kan jag inte skriva.
 
Puss o Kram Skumbanan.
 
 
 

<3

Kategori: Allmänt

Julmarknad

Kategori: Allmänt

Jag tänker inte skriva mer om sjukdomar och tråkigheter utan blickar bara framåt... Idag var jag o Leon med mams o paps på julmarknad ute på landet. Det var såå mysigt! Dofterna o allt hemmagjort, jag älskar det. Jag fyndade lite. O nu är familjen samlad igen. Mys.