Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

Bradan

Kategori: Allmänt

Hej Hopp!
 
Inatt drömde jag helt seriöst att Brad Pitt var huuuur kär i mig och jag velade och jag var asarik och ägde ett stort mansion med massa tillhörande köpcentrum. Han tyckte Angelina Jolie var nothing compared to my lovely personality och att han aldrig skulle ge upp mig...
 
Sen vaknade jag i källaren hos min mamma o pappa i mitt gamla flickrum, fattig som en kyrkråtta, med en jollrandes och lycklig liten bebis brevid mig och tackade stjärnorna för mitt ljuvliga lilla knytte som finns i min verklighet! :D
 
Nu ska jag o pappsen o Amy besöka prellen inför dopet!
 
Jag har beställt ett skal till min mobil. Hoppas den passar! :S
 
 

Roadtrip

Kategori: Allmänt

Med mamma o pappa o Amy. Riktigt mysigt. Jag blir smått uttråkad bara så vad passar väl bättre än blogga på blogga! Vi har haft en myshelg då det oxå var planerat en massa "höstfixa trädgården" meeen det blev shopping istället. Leon är nöjd o fick både kalasa på lekland och fick skylanders. Av morfar. 
Ja. Det var det. Undrar hur jag ska överleva veckan utan Nicke picke bara men det går nog! Så mkt planering inför dopet så lär gå fort. Vi ska träffa prellen imorn! Ska bli kul på torsdag med då blir det reunion med mina gamla fristad girls from back in the days.
Puss o kram!
 
Mys med världens bästa morfar!

Höstpyssel

Kategori: Allmänt

Hej!
Hade tänkt att vara social denna vecka o dra ihop lite mammagrupp, hänga på öppna förskolan osv. Men jag väljer att isolera mig pga alla förkylningar överallt. Nästa vecka ska vi bo hos mamma o pappa o sen är dopet helgen efter så vill inte riskera bli sjuka nu.
Så idag på promenaden plockade jag vackra höstlöv o titta vad jag slängde ihop! :D #nöjdtjej
 
 
 

Strö

Kategori: Allmänt

Hej hej halloj! 
Det är så många gravida nu, det är jätteroligt. 2013 måste va värsta babyboom året. Amy kommer få så mkt kompisar! 
Jag har fått ett ryck o letar lägenhet för att flytta längre ifrån landet o närmare civilisationen som för vår del innebär förorten. Har stått i bostadskön i 5 år iaf så borde hitta nåt rätt snart. Fast kommer sakna trädgård. Fast jag vette 17, har ju inga gröna fingrar direkt.
Idag har jag bakat banan o kokos o keso pannkakor, de blev fett goda alltså, sen har Carro vart här med sina grabbar, Nicklas fick sin Audi såld o sen har vi käkat en herrejösses god kyckling. 
Idag fick ni lite gott o blandat. Lite strö helt enkelt.
Nu checkar vi ut o önskar godnatt! (efter änglar o demoner)
Tjo o tjim!
 
 
 

Jobbet

Kategori: Allmänt

Åh vilka gulliga jobbarkompisar jag har! Var där o hälsade på idag då hade dom samlat till present till bebis! O jättefina blommor till mig! Så glad o tacksam!
 
Sen direkt till badhuset med Leon för sim o lek o sen köpa mcd mat o sen hem. Jösses vilken pärs nu ska här vilas då jag inte känner mig helt hundra.
 
Puss o kram
 
 

Cave-woman

Kategori: Allmänt

Hahaha, asså. Vad i helvete. 
Jag har en tjej i min bokcirkel som fött 3 barn men ändå är sjukt tränad, smal o snygg. Hon ser ut som hälsan själv typ. Sist på bokcirkeln hade hon en vrålsnygg leopard klänning. Rockigt o snyggt. Inte alls trashigt bara sexigt. Hon hade köpt den på Lindex så jag begav mig dit o fyndade, kom hem o bara. "Jag har köpt en klänning! Jag kan ha den på dopet! Vad tror du?" 
-hmm, kanske inte på dopet väl? Kanske inte passar i kyrkan? 
Jag har iaf inte gett mig utan tänkt att jag vill ju se lika snygg ut i den som min bokcirkelkompis. Provade igen idag med massa matchande saker över så jag döljer lite mer förlossningsmage. Men nej. Blir liksom inte lika snygg. Tillslut kan min käre sambo inte hålla sig längre.
-älskling, ska jag komma där i skjorta o kavaj o du se ut som.. en cave-woman?
 
 
#cavewoman #närskajagfåtillbaksminkropp?
 
 

skogspromenad

Kategori: Allmänt

Hej! Vi tog precis en skogspromenad. Det är sommar fast det är den 14e september. Otroligt! Vi sov till tjugo i ett idag. Ännu mer otroligt! 
 
Tjipp o hej!
 
 
 
#2tjockisarpåettberg

Bil

Kategori: Allmänt

Här är vår nya fina bil.
I em ska vi iväg o hämta Leon tidigt o sen blire simträning! 
 
 

Efterkontroll

Kategori: Allmänt

Idag var jag på efterkontroll. Det var nog bland det roligaste jag vart med om i hela mitt liv. Inför min förra efterkontroll (för 6 år sen) var jag dö-nervös för jag undrade vart jag skulle göra av min då skrikiga bebis som var vaken o skrek hela tiden. Just då sov han. O sov hela kontrollen o allt gick jättebra o min oro var helt obefogad. 
Idag. Jag kom in, glad i hågen för suttit i väntrummet o chitchattat med min nya mamma-kompis Sara. Jag började mötet med att skryta om min bebis som bara sover o äter o skrattar. Vi pratar lite o bebis är vaken och gnällig... Why. Dålig tajming Amy. Jag matar henne lite o sen hoppar jag då upp i populära stolen. Med bebis högt uppe i knät då hon fortfarande gnäller. Undersökningen börjar, då börjar bebis skrika! Hysteriskt! Jag ligger där och försöker lyssna på mvc sköterskans prat mitt i bebis skrik med bena spretandes åt alla håll och då bestämmer bebis för att kräkas. Ner hela mig. Fint hörrö.
-Öööh ursäkta mig. Hon spydde här.
 
Allt löste ju sig. Men jösses vilket kaos.
 
Efteråt på fiket med mammakompisen då. Vi hade beställt 2 chiabatta o 2 Cola. Colorna står på brickan o jag väntar på det andra. Står alltså kvar. Mannen i kassan -vad väntar du på? Jag. Med bred väskötska.
-På brööna! 
 
O jag ska va mammaledig i över ett år. Kommer ju tappa språket fullständigt!
 
Hemma efter ett bad somnade hon tillslut gott framför tvn...
 
 

Ny bil

Kategori: Allmänt

Vi har köpt ny biiil!!! Wuuhuuhuu! Fast vi löste inte dilemmat #vimåsteha2bilarnu#  så morgonproblemet kvarstår varje dag meeeen vi fick iaf en bättre familjebil. Känns mkt bra. Bild kommer. Vårt morgonproblem får vi åtgärda asap. Nicklas är på g att sälja audin så får vi köpa nån liten skrotis så länge.
 
Vi hann med en playdate med Sara o Elvis på em oxå, o Leon fick leka lite med hans storasyskon o nu blire tacomys!
 
Hej hej!
 
 
Elvis visar Amy hur många situps som är effektivast i hans babygym ;)
 
PussKram!

Mamma-samvete!

Kategori: Allmänt

Herregud. Vi har fredagsmys. Leon belamrat hela soffan med alla sina "barn" (gosedjur) igen. Jag tycker dom kan ligga i hans säng men -neej, såklart inte, såklart ska dom vara med i familjemyset, hur hade du känt mamma blablabla "föreläsning om hur man är en bra människa". Okej okej dom får belamra soffan. Jag funderar lite till "fångarna på fortet" o frågar sen. -jag har märkt att alla dom här gosedjursbarnen kom till ungefär samtidigt som din lillasyrra kom till jorden. Kanske dom är ett substitut för att du inte har mig lika mycket längre? 
-vad är ett substitut?
-istället för. Alla barn ist för din mamma.
-Jo. Såklart att det är så. (helt bekymmersfritt svar)
 
Jaha .. Eeeh vänta jag ska bara lägga ner henne lite...
Herregud! Smarta unge! Trägen vinner, tillslut fattar hon väl...
 
Så nu myser både "farmorn" o "pappan" med alla barnen... :)