Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

tjej-bebis

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Dålig på att blogga nu, jag vet. Hoppas det blir bättre fort vi köpt en till bil, det här flängandet fram o tebax till V-by i tid o otid är liiiite småsegt.
Tänkte att det skulle bli bättre denna vecka fram när Leon åker till Jocke ikväll men då ska jag på samtal i skolan på måndag och har en inbokad fika på tisdag så vi behöver likförb 2 bilar men får samsas om en. Ons inget planerad som tur och på torsdag hämtar vi Leon igen o det blir samma sak. = Upp hela familjen kl 6, köra N till sin praktik som börjar 7, köra hem till L´s pappa (i brist på annanstans att vara) en halvtimme innan vi kör till skolan för lämning av Leon, sen hem. Sen samma tur o hämta upp alla. (fast då slipper jag våldgästa exet som tur)
 
Vi har gått hela veckan o väntat på besked från banken (skrev baken först det var ju roligt! haha!) men dom hade missat oss och ska nu återkomma senast måndag. SUCK! #vibehöver2bilarnu!#
 
Hursomhelst kan jag bjuda på ett roligt typiskt Jessica citat. Hade en bebisdejt här häromdan och jag o mamman satt och diskuterade kill vers tjejbebis. Skillnader. Den uppenbara skillnaden. Jag kläcker ur mig:
 
-Ja, hon har ju en snippa liksom, jag har ju aldrig haft nån snippa förut... ????
 
Menade ju från Leon-bebis-tiden men lät ju jävligt fel som jag satt där som en transa med en stor snopp mellan benen. Vi fick oss ett gott garv iaf. "o vad faan har du haft?"
 
Puss o Kram!

blomma

Kategori: Allmänt

Konversation mellan mig och N:
Kan jag ha en blomma i mitt hår eller ser jag ut som "hallååå, jag har en blomma i mitt hååår" (tantröst)
 
-Det sista.
 
Jaha. I Guess no blomma in my hair then. :p
 
 
 
 

Snyft!

Kategori: Allmänt

Jag hade hört talas om det. "Bär man en tjej i magen får man foglossning, höfterna blir breda, man får ett arschle som en lagårdsvägg och den forna lilla stumpen kommer aaaldrig tillbaka!" Jag tänkte "shit pommefritt" men sen tänkte jag "ha! Never, inte jag inte! " Jag som småskrytit över mina smala höfter när samtalsämnet "vad är du mest nöjd med på din kropp"  dykt upp. Jag som ärvt pappas mer smala drag, inga holaballola tuttar här inte eller magar som gungar när jag garvar eller lagårdsväggar som på mammas sida släkten. (Sorry mamma, du är jättefin!)
Men. Jag är ledsen. Ordspråket stämmer. Jag försöker förgäves komma i mina gamla jeans men det är inte fettet som stoppar. Det är mina nya kurviga höfter. Höftbenet. Lagårdsväggen. Även om jag får bort fettet inser jag att aldrig kommer komma i dom igen. Det kostar lite mer att få en dotter helt enkelt. Så jag tackar ändock gudarna för min lilla skatt men det är inte utan bitterhet i rösten jag nu säger bye bye till mina forna garderobsfavoriter. I will miss u... :'(
 
 

Babyblues

Kategori: Allmänt

Min stora kille började i första klass idag!
 
Jag är såå stolt! Jag tog med lillasystern i bärsele, mötte Leon o hans pappa vid skolan. Alla barn var nervösa o söta o bebis sov gott hela tiden. Hon vaknade o började hungrigt hacka som en kyckling mitt i klassrummet där fröken stod o informerade nya klassen... Bara smita ut på toa o amma lite diskret! Var många som grattade o var gulliga och när jag kom hem var jag heeelt slut! Känner mig helt baby_bluesad! Den sociala pärsen tog slut på mig. Så jag har inte gjort många knop efter den intensiva morgonen. (hur mkt man tyar nu för tiden.. hormonerna är helt inställda på att ta hand om bebis uppenbarligen!) Min bästa karl hade iaf passat på o bokat kyrka till dop under tiden! :)
#babybluesförendag#overandout
 
 

Hej alla fina! :)

Kategori: Allmänt

Här hemma fortsätter semestern med mamma-pappa-barn de luxe.
Nicklas börjar praktiken först nästa måndag och jag njuter av min hemma-fru tillvaro. Igår fick jag tom ett ryck och bakade scones till frukost. Det du! (Nicklas höll på o svimma när han kom ut i köket ;)
 
 
Idag fångade jag första leendet på bild. Eller hon har lett förut men jag lyckades hinna fram med kameran denna gång. :)  
Idag har jag putsat fönster och placerat bebis i förskolekö. (Ja, redan, det gäller att va ute i god tid, häruppe i storstan äre galet!)
 
Oj, nu är hon hungrig igen, puss o kram!
 

testing testing

Kategori: Allmänt

Testar blogga från min nya mobil. En HTC :) Känns kul. I veckan har vi ordnat playdates till Leon, bokat tid med banken (vi behöver ny bil) o tvättat!!! o fått besök av bvc-tanten. Skruttan har redan gått upp till 4660. Galet. Hon går mest under namnet "grodan" eller "korven" Nu har Leon åkt till sin pappa (efter typ en månad) o vi ska ha fredagsmys o kolla film. Jag har så sakteliga börjat ta tag i kroppen men ska öka järnet här till höst är min förhoppning o målsättning.
Nu börjar filmen, puss o kram!
 

fortf foglossning!

Kategori: Allmänt

jAG HAR SÅ JÄDRANS ONT (OJ, capslock, sorry  ;) av mitt bäcken fortfarande. Jag trodde det skulle försvinna av sig självt efter att ungen kommit ut men tydligen inte.
Mest värk i höfterna och det strålar ner i benen. fast mamma har nån superalvedon på recept som jag fått och det känns bättre då faktiskt.
 
Men jag googla på det och tydligen bör det släppa efter max tre månader efter förlossningen.. Så jag får väl bita ihop helt enkelt! Hatar att ha värk!
 
Min bebis är fortfarande världens snällaste och sover mest hela tiden. Leon fick ju kolik efter 2 veckor så jag gick här beredd och "väntade" men nu är Amy-pamy redan 3 veckor imorn och fortfarande lika sömnig och glad och lugn! :D
 
Idag ska vi till Kinna o sova över så farmor får farmor-mysa och vi får träffa N´s familj lite. Så vi myser på här!
 
Kramkram!
 
 
 

vafan

Kategori: Allmänt

Skrev precis värsta dagboksinlägget men de försvann o nu tyar jag inte skriva om.
 
Bjussar på en bild med bästa bonuspapporna som var på Lisse igår iaf!! :D
 
 

Sorry!

Kategori: Allmänt

Åh herregud vad jag är dålig på att blogga!
 
Vi har iaf kommit ner till Borran (resan ner gick sååå bra, min bebis bara sover! Dygnet runt!) och igår var vi på grill ute på landet hos moster med hela den stora familjen. Jättekul att träffa alla! Jag drack ETT glas rödvin och kände av det och blev glad. Ett glas...
 
Det kändes som vi hade en och en halv vecka semester med inget planerat, bara chill för nya familjen att landa men vips nu så har vi nästan bokat upp varje dag. Galet.  Fast jag hinner chilla mkt mellan varven och bebismysa riktigt ordentligt så det är en perfekt balans! :)
 
Nu är Leon på lekland med sin morfar och kvällen blir lungn.
 
Här myser Amy med sin (gravida) faster som kom och hälsade på i lördags när vi fortfarande var hemma!
 
och här är bara gårdagens presenter... Och mer än hälften fick vi av min bebistokiga kusseluska! Tack!
 
Vi fick fina sängkläder o filtar oxå. De tvättas nu men stort tack för allt! :)
 
Nu har jag uppdaterat lite! Hej Hopp!