Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

Löpning

Kategori: Allmänt

Fy! Vilken skillnad det gör för träningen beroende på vilket humör man är på. Sist: pigg o på g o glad i hågen o energisk. = Lätt som en plätt att jogga!
Idag: pms-depp, sur, trött, grinig.=Såååå tungt att jogga! O exakt samma runda.
Tänk vad lite adrenalin gör.
 
Snart ska vi upp på byn o handla lite, nedan en bild från vår utflykt till uggleparken idag! 😄
Puss o kram!

Snutte?

Kategori: Allmänt

Jag vet inte jag. Men det kanske är dax att köpa en nalle åt min dotter. Eller en docka. Eller kanske en snuttefilt? Haha! #brorsans skor är grejjen.
 
Idag fick hon spruta på bvc 😭 Sen var fina Sara här på fika men den motionerade vi snabbt bort med värsta powerwalken! 👍
Nu blir det karate med brorestor. 
Kram på er! ❤
 

Med eller utan?

Kategori: Allmänt

Hej! Läser du det här måste du rösta. Fick en klänning idag av Carro (som vi nu ska på middag till) o ska den va med eller utan skärp? #fjortis😂
Rösta NU! Du måste!
Tycker båda är snyggt.
Nicklas har bakat bröd idag. Gött!  PoK!

Njuter

Kategori: Allmänt

Hejhej!
Jag njuter av min mammaledighet. Min underbaring har lärt sig GÅ! Det går så galet fort o hon är helt ljuvlig o galen. Min prins har just börjat 2an (!!!) O att se dom tillsammans, hur de busas, brottas o kramas är livet på en pinne. Jag vill ha hundra ungar! Nej okej kanske inte hundra men. Stor familj iaf ❤
Så här är det full fart med skolstart o jaga galen ett-åring. Hon har börjat äta mat från egen tallrik med. Det var nog det bästa hon vart med om ! 😂
 
Nu nattning But first.... let me take a selfie......
 
Mer kärlek åt folket! 😘 Gonatt o hej ❤

Bröllop & semester!

Kategori: Allmänt

Hej!
Vilken vecka! Först ner till Linsa & Jimpas bröllop som jag var supertaggad inför. Jag var ju en av tärnorna o allt kändes kaos men allt gick toppenbra o mitt tal som jag var lika laddad inför gick även det bra. Sjukt rolig fest med!
Efter bröllopet fick jag ont i halsen o blev sjuk (typiskt när spänning släpper!) Men inte hann jag vila inte för det blev Astrid Lindgrens värld, semester i farmors stuga o sen fredagskväll med svärmor med boyfriend o sen ett till bröllop på lördan. Jag fick värsting feber på lördan så det var väl kroppen som sa ifrån men snäll o lojal fästmö som man är var det ju bara att köra. 
 
Det var sååå skönt att komma hem o sova i sin egen säng! Nu har jag vart social för ett halvår framöver, längtar efter höst i lägenheten, tända ljus o isolera mig med min familj 😉  
 
Bild från bröllop 2 på Valand vid Avenyyyn. 😘 Bye bye! 
 

En till tavla!

Kategori: Allmänt

Jag gjorde en till helt random nu på kvällen. Fick ett ryck o då gäller det ju att "go with the flow" 
Kom på att den som nu pryder hyllan i sovrummet nu skall ju ges bort i present så simsalabim skapade jag en ny. Lite större. Lite bättre.
Jag är nöjd.
 

Beachvädret..

Kategori: Allmänt

..fortsätter! Vaknade inatt av värsta åskovädret men idag har det varit sjukt varmt o fint väder. Igår handlade vi kostym till Nicklas så nu är han oxå bröllopsklar o idag höll jag på o smälta bort så vi drog till beachen. O självklart bjuder jag på en beach-selfie!
Amy ÄLSKAR verkligen att ta selfies... Undrar vem hon är mest lik till sättet... 😄😉
Har varit superskönt med en lugn helg. 
I torsdags kom min älsklingskille o umgicks lite med mig o Amy i några timmar för han hade saknat sin mamma lite ❤
Nästa vecka blir oxå en pappa vecka för honom men sen på fredag packar vi in oss i bilen o drar på bröllop först sen en efterlängtad veckas semester! Tillsammans! 
 
Nu blire lasagne. Heppåre.