Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

Middag?

Kategori: Allmänt

Ja det här ser ju inte mycket till middag ut men herrejösses sååååå gott det var!
Blomkåls o broccoli mos. Jag spajsade den med vitlök & fetaost oxå. Såååå gott! 
 
 

No sleep

Kategori: Allmänt

Bebis är inne i nån utvecklings-8 mån-period.
Wich means: vaknar o panikskriker varannan timme på natten. Fast hon ligger PÅ oss. Jag orkar inte!
(Fast det gör man ju såklart, man har ju världens tålamod när det väl gäller)
men liiiite intensiv korv just nu. Blev därför sååå glad när jag la på luren med mamma imorses o upptäckte ett sovande barn jämte mig. Här ska sovas! Tänkte jag. Då vaknade hon. IGEN av mardröm!
 
 
Jaja. Kom precis hem från Liedl handling inför helga.
Ni har säkert en roligare o piggare fredagskväll än vi! Jag underhöll mig i bilen med en selfie. Den blev inte ens så bra. Men: "Man får inte roligare än man gör sig"
 
Trevlig helg.
 
 
 
 
 

Bebis-Hysteri

Kategori: Allmänt

Varför är det sån hysteri kring bebisar?
"Sover hon i egen säng än? Har du slutat amma än? Tar hon inte napp!? (stackars dig!) Ska ni inte dela på föräldraledigheten ?? (herreguud)"
Jag vill börja med att säga att jag tycker verkligen det är upp till varje familj huruvida man vill dela på ledigheten och jag anser att varje mamma ska mötas med respekt huruvida hon vill göra med matningen av sin bebis.(amma lr ersättning) 
Men Varför i hela sinnens frid (??) har det blivit NORM att ersätta mamman? Ta bort tutten o vänj vid napp FORT! Vänj vid spjälsängen! Ut o gå i vagnen trots protester, bebis måste vänja sig! Helst eget rum dirr! Ta bort tryggheten o närheten, släng te ungen en trasa med bröstmjölk ist. Maktkampa MOT din bebis o se till att vinna! Ersätt ersätt, självständighet kvinna! Freeedom! 
 
What? Det här är Sååå inte jag. Vill du ha frihet o självständighet? Lev livet som singel några år INNAN du stadgar dig med familj?
Nej tacka vettja back in the days in the busch- "african mummy style." Barbröstade ammande mammor som lever nära varandra, ingen prestige o ingen skäms för sig, som låter bebis hänga i sjalen nära nära i säkert 2 år. (Eller tills nästa bebis kommer)
Låt bebis tutta när den vill, gosa, sova ihop, få vara nära, äta på dig, krypa på dig, dregla på dig såååå mkt bebis vill o behöver!
De är liksom inte bebisar direkt länge i livet?
 
Självklart måste alla i familjen må bra o man kan inte bara följa bebis behov slaviskt alla ggr, ibland måste man låta bebis "vänja sig" osv för att vardan ska funka men i vissa fall känns det västerländska samhället med dessa normer löjliga o onaturliga.
Nough Said.
 
Så här sover vi bäst ❤❤❤
 
 

Rosmarin

Kategori: Allmänt

LÄTT! Här ska sniffas Rosmarin!
/alzeimersbruden
 
 
 

Projekt!

Kategori: Allmänt

Hihii! Ni vet mitt hemliga projekt jag har pysslat med? Well, 2 är klara , 1 är bortgiven (heter det så?) O en ska bli en present till Nicklas bror. Men tror inte han läser min blogg så vågar lägga upp den här ändå.
 
Jag är SÅ nöjd! 
 
 

Morgonmys!

Kategori: Allmänt

Nicklas o Amy brukar ta (den roliga) vaken timman från 7 så nu sover dom igen och jag & Leon får ha egen tid med morgonmys! Sååå härligt! 😍
 
#LeonsnyafavvisLarvis...
 

Vårstövlar!

Kategori: Allmänt

Lycka! #barafetafattar #kundedraändaupp #vårstövlar
 
Kände mig fin igår för första gången på länge!
Skulle vilja väga mig men har ingen våg. Kan inte träna för hostan kmr dirr men bantar vidare med bra kost o promenader.
 
Så trevligt igår!
 
Kram på er!
 

Fredasfrukost!

Kategori: Allmänt

Tja!
Kom på efter gårdagens "curryäppelkyckling" -smiddag att jag ju kan piffa till supergröten med riven äpple o kanel! 😃 o då ska det va "tranbär, hasselnöt o mandel"-gröten. Såååå Gött blev det!
Bebis sover, morgon-lämna-rundan är avklarad, ska försöka sikta på ett träningspass idag så jag med gott samvete kan DRICKA BUBBEL HOS CARRO IKVÄLL!! Tjuuhuuuu!   
 
 
Puss o Kram o happy friday! ❤
 

3 bra saker

Kategori: Allmänt

Hej! Fick sovmorgon idag och igår. .? Behöver inte bilen, så behöver inte köra Nicklas tiiiidigt tiiidigt på morgonen. Idag hör jag hur han startar bilen, tittar upp o ser Amy pigg och glad i hågen på krypande upptäcktsfärd på väg till sängkanten med för henne värsta stupet... Panik. 
 Vi gick upp, hon kryper runt o jag hinkar kaffe.
 
*2 bra saker idag iaf. 
 
*Enligt min app ska jag få min mens imorgon. Hade jag inte haft min app så hade jag trott att jag var typ 3 veckor sen. Men Nejnej, enligt min app är jag väl den enda i världshistorien som har en 40 DAGARS CYKEL?? Efter förlossningen. Känns helt normalt. Inte.
 
 
Så får vi se..
 
*Det rullar in lite pengar imorgon. I form av barnbidrag. Lyllo alla som har råd att spara den till sina barn säger jag bara, vi står varje månad typ på katastrofens kant o blickar ner över avgrunden (en tom kyl) o bara : Snart är det den 20e! JAG SER LJUSET NICKLAS! JAG SER LJUSET! !
Tack o lov blir han snart fastanställd o vi får lite mer normala inkomster.
 
Som min kära vän Sofia sa när jag beklagade mig över min neverending fattigdom:
-Jag hatar att vara fattig. Man känner sig fattig hela tiden. Tillåmed när man är ute o går! "jag är såå fattig"
Hahaha, Njae, men typ.
 
2 bra saker med imorgon iaf! Pengar o Monta! 😉
Nej 3 bra saker! Jag ska ju få hem Leon imorgon oxå! Weeeiii! 😄😄😄 Lycka!
 
 

bättre

Kategori: Allmänt

Hej!
Bronkiten har blivit bättre. Så om jag skippar cardion så finns det eg ingen anledning för mig att INTE komma igång med träningen igen nu. Bara noll motivation. Fast den infinner sig förhoppningsvis när jag börjar. Jag hinner ju fortfarande bli snygg till Beach 2014! 
 
I helgen var vi på middag hos UNDERBARA Sofia o Daniel. Sååå glad att vi kmr närmare dom efter flytten!
Ikväll får vi lite middags besök av Sandra. Det blir trevligt, Long time no see!
 
Den här lunchen bjöd Jackie mig på i fredags på vår bebisdejt. Nyttigt och gott!
 
 
Våra projekt här hemma är nu klara. *Riva lekstugan fixade Nicklas igår och mitt hemliga projekt är nu klart. Ni får se den efter fredag. Jag ska börja med en ny nu , det är såååå kul!
Puss o kram!

Kärlek!

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Så skönt att solen lyser!
Jag har lagt ner träningen helt nu för den här bronkit-skit (hoho) vägrar ge med sig. Men Amy vägrar somna inne på dagarna nu så då går vi ut o går varje dag iaf lite träning.. Den släpper väl till sommarn! (bronkiten alltså)
 
Igår var vi på grund av nya omständigheter och kalasade med min exctended släkt. Det var riktigt trevligt o mysigt.
Härligt att se kärlek och att kärleken alltid vinner. Den letar nya vägar ibland bara.
 
Pga lillskruttans förkylning blir det en riktigt lugn vecka. Hade planerat in öppna föris och fikadejter i vanlig ordning men fick avboka allt. Vi är hemma i torpet och tar prommisar, flyttpackar lite smått och myser.
 
O njuter av vårsolen!
 
Puss på er! ♥

Gudmor

Kategori: Allmänt

Ååååååh så mysigt det är att somna på gudmor Jessica! 😉😉😉
 
Vi har haft en jättemysig helg! Nu blire soffslapp resten av aftonen!
 
#mellomys
 
 

Snor o bebisar

Kategori: Allmänt

Hej!
Eftersom jag ofrivilligt verkar ha infört "vakentimmar" nattetid nu så måste jag ju fördriva tiden och vad är väl bättre tidsfördriv än att blogga! 
Vi har helgbesök av Linsa med barn. Det innebär 2 bebisar i huset varav båda lider av ett allmäntillstånd med täppta näsor och mkt snor.
Vi har det iaf mysigt och igår hade vi en riktig utedag då Carro var här med boysen så Leon fick gott om skogslek! Känner mig som en Friskis mamma! 
 
Vår på landet.
 
Passar på att ta fina bilder nu eftersom det snart är dags för flytt! 
I fredags hälsade vi på Fia o Anders lilla nytillskott och sååååå söt o liten! O trots att jag har en (för all del en stor) bebis så blir man ändå sjuk (som i galen-vill ha) när man ser en nyfödd! Måste vara nåt kvinnligt.
 
Nu ska jag försöka sova några timmar till.
Puss o kram!
 

Frukt

Kategori: Allmänt

Tja!
Kommit hem,  packat upp, tvättat, fixat, hängt på öppna föris. Hade tänkt att börja träna efter mitt program denna vecka igen meeen hostan är tillbaks. Inte så farligt men slaimet försvinner ju aldrig. O inte får jag nåt receptbelagt heller för jag delammar... Så nu får jag bara banta istället. Inte att jag slutar äta men nyttigt nyttigt nyttigt! 😃
 
 
Hahahaha, just det. Försökte ladda hem appen "troll me" igår och blev sååå besviken för den finns ju inte för HTC. Så jag försökte "trolla" (katjing!) ändå och se så söta (scary?) vi blev! 😄 ❤
 
 
Hahahaha!  
 

Fullt ös

Kategori: Allmänt

Hej!
Shit pommefritt vad den här veckan har gått fort!
Imorn ska vi hem!
Galet.
Det här vart fullt upp iaf, just how i like it.
Tors universeum i götlaborg med mor o far o båda barnen - jättemysigt!
I fredags besök hos fina Åsa o alla barn på landet o vi fick se kossor o höns o sen kom Nicklas o jag drog på tjejmiddag o lämnade bebis o storkillen åt pappan. Skööönt! 
 
Ikväll blev det räkor o vin o mellomys! 
(å jag fick in mitt hår! Nicklas snälla syrra o hennes kompis satte in det åt mig! Snälla snälla dom!)
 
Puss o kram! ❤