Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

Myyys!

Kategori: Allmänt

Vem bryr sig om skulder när man har såna här fina, skrattandes barn att vakna upp till varje morgon?? 
 
#lycka # kärlek #lifeisgood!
 
Igår var vi på middag hos fina Marre på "tjejmiddag med barn mitt i veckan" o det var såå mysigt! Ungarna asgarva o sprang runt o lekte, Marre bebisgosa o jag fick tjata av mig o god mat o ja, en tipptopp tisdag helt enkelt!
Idag har Nicklas bilen och jag ska ha en städ-dag. Ska försöka komma ut lite i friska luften oxå. 
Önskar er alla en härlig o hjärtlig onsdag! :)
 
 

Deprimerad

Kategori: Allmänt

Hahaha, här varar inte lyckan särskilt länge!
Ett sketet telefonsamtal förstörde hela min dag! Tydligen har jag fått lön i aug. En lön jag inte skulle ha, så nu är jag återbetalningsskyldig! 8000! Nej, men min familj behöver inga julklappar i år! Vem lusläser sin lönespec då? Jag trodde det var i sin ordning, semester ersättning o retroaktiv lönehöjning o allt som man kan få fastän man går på föräldraledighet. Fyyy så dåligt. Detta måste dom lösa åt mig annars får ni se en som går i taket.
 
"but they cant take away my creativety.."
Pysslig dag fick iaf Leon sin första höstlovsdag!
 
(dessa kuvert kan jag inte ta åt mig äran av, är helt och hållet Leons verk!)
 

Veronica-geni

Kategori: Allmänt

Jag älskar att det är FREDA! Jag älskar min lilla familj! Jag älskar mitt liv! O jag älskar den här låten!!! Puss!
 
 

Lille skutt

Kategori: Allmänt

Hej! Idag laddar vi för mammagrupp, sen shopping med Leon i V-by, sen hämta Nicke o sen hem. Imorn ska jag till tandläkarn, fy för den lede! 
 
Nej, händer inte så mkt. Bebis sover i dagens outfit. Är inte heeelt nöjd. Liiite för killigt. Lille skutt är ju trots allt av manlig börd.. ;)
 
7 kilos klumpen måste nu bära strl 68. Jag är såå tacksam över alla kläder jag fått! Puss o kram!

Regn

Kategori: Allmänt

Åååh så synd att det öser ner o jag o bebis måste ha en mysdag inne o gå mellan badrummet, soffan, sängen o köket. Åååh så synd det är om oss. Not! Mammaledig-gottaloveit!
 
Efter en myshelg här med en höggravid Lin o båda barnen så kändes en vilodag helt befogad.
Amy fick vaccin igår. :(  2 sprutor i varsitt ben och som hon skrek! Usch o fy! Efter fick hon somna i vagnen och jag tog mig en shoppingtur på kappahl. Det blev grejer till mig o Leon. O bebis sov nonstopp i 3 och en halv timma! 
 
Puss o kram!

Hjärnan

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Jag kollade på efter10 med Malou idag. Nån amerikansk brud hade blivit psyksjuk och sen blivit hjälpt och fått en (jävligt komplicerad) diagnos och fått meddi och nu är helt normal. MEN när hon berättade om hennes symptom till hur sjukdomen startade. Herregud, jag tog åt mig! Konstigt beteende, svartsjuk, aggressionsutbrott, hjärnspöken. Sånt här när man förstorar upp saker och är paranoid. Jag är ju MÖCKE värre när jag är singel men still. Det kanske är nåt fel på ens hjärna bara. Inte mitt fel ;)
 
ELLER så är jag så jävla stark så när dessa symptom (djävulsymptom) kommer och hoppar på mig så inser mitt goda jag, nånstans i min hjärma att "detta är fel-tro på det goda" så vips vinner jag. Och mitt hjärta.
 
Så jag är inte sån svag som dukar under av sjukdomen. Mitt starkare, goda jag vinner?
 
WHO KNOWS!!??  Väldigt intressant iaf.
 
Men jag tror jag tror på kärleken, och kanske kärlek är den enda rätta medicinen mot alla såna här problem. Jag är sååå tacksam och lycklig över mina fina barn och över min underbara, fina, trygga, kärleksfulla, lugna, stabila, snälla, raka, enkla fästman. :) :) :)
 
Min familj suddar bort alla mina falska hjärnspöken. Sen finns det ju idioter där ute som vill mig (eller nån annan) ont. De sparkar gärna på den som ligger och reser personen sig upp, blir lycklig och stark då är det lättare för vederbörande att istället börja sparka på någon annan som ligger. Antagligen har dessa personer blivit så sparkade på själva att de kan inget annat än att sparka. Tragiskt är det.
Men tro på dig själv. För du är underbar! Både sparkare och de som blivit sparkade.
 
 

Drygt

Kategori: Allmänt

Sånt här är ju drygt. Så nära men ändå så långt ifrån!
 
Hälsa på på gamla jobbet idag, många sjuka så det var synd men kul o på tiden att träffa de andra godingarna iaf! :)
 
Hejhopp!
 

Mammagrupp

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag var jag o Amy på mammagrupp. En ny Ekerö-grupp. Det var kul o trevligt. Känns som vi är på väg härifrån nu bara eftersom vi ska på visning på onsdag men det vet ju ingen hur lång tid det tar innan man får nåt o verkligen flyttar. Sen kan man ju fortsätta hänga med mammor på Ekerö fast man bor i Vällingby. Amy är övertrött nu o vägrar somna, har bara sovit kortisar idag. 
På torsdag ska jag försöka hälsa på på mitt gamla jobb, sen sim o på fredag kommer Lin på helgbesök. Trevligt trevligt!
 
 
Hejhopp!

Slut med Svarten

Kategori: Allmänt

Hej. Jag har gjort slut med min katt. Det var ett beslut som växte fram men nu är det gjort. Det var lite sorgligt. Han föddes under min säng för 3 och ett halvt år sen och han var en söööt liten kattunge och sen dess har han varit min. Men sen bebis kom har vår relation förändrats redigt negativt. Det blev typ krig här hemma. Tråkigt. Han vill va bebis. Så är det. Så, jag gjorde det enda rätta, gav bort honom till en yngre tjej utan barn som kan ge honom den uppmärksamhet och kärlek han förtjänar. Det höll i 3 år. Men nu är det slut.
Må gott hos din nya, fina Svarten! <3 
 
 
Svarten. I sitt nya hem. Det verkar gå bra. :)
 
Kram o gonatt!

Sant

Kategori: Allmänt

 

Slut o sjuk!

Kategori: Allmänt

Heeej mina darlings!
 
Jag blev såklart smittad med nåt virus, antingen på tjejträffen eller på dopet. O när stressen efter dopet var slut så kom klubban o jag är slut! Leon var oxå hängig så vi höll oss hemma idag.
Men dopet blev lyckat. O min tårta var såååå god :) :) :)
 
Stressa runt som en dåre så tog inga bilder själv. Ni får hålla till godo med de här.
 
I ordning: Leon, Nicklas, Gudfar o morbror Mikael, gudmor och faster Evelina och jag. Och prellen.
 
 
 
#tröttbebis hon sov genom hela cermonin!
Hej Hopp Over and out.

Wuuhuu!

Kategori: Allmänt

Det blev en tårta!
 
 
Men bara en, o jag vette sjutton vad den smakar men nu jäklar ska här bjus på hemmalagad tårta!
 
( o tacka gudarna för catering tårtor!) (räddarna i nöden!)
 

Skit-Dop-Tårtor!

Kategori: Allmänt

Jag provade hemma, det gick jättebra. Jag o mamma provade här. Det gick åt helvete. Först fastnade bottnarna på pappret för de hann svalna med pappret på så vi fick slänga alltihopa. Så gjorde vi 2 nya nu och de har stått i ugnen i över 2 timmar o vägrar bli klara. Så jävla noga kan det väl inte vara att de måste gräddas en o en? Jag har ju bytt plats på dom! Jävla skit-tårta. Vi har hållt på hela dan! Vi har inte ens gjort chokladfyllningen! Den lär väl skära sig o gå åt helvete den med.
 
Jag är jävligt bra på att göra fina barn men fina tårtor. Nej, fy fan, det kan nån annan göra.
 
Skulle det här mot förmodan gå bra så får inte en människa på dopet klaga på nåt på dom här tårtorna för då åker den på en rak höger!
 
Gud så skönt att skriva av sig.
 
Värsta fall får jag väl köpa färdiga bottnar och åka och göra vanliga tråk-tårtor. Skit Skit Skit.
 
Jag har hela dagen imorgon med, så får stackars faster o farmor pynta klubbstugan själva, åååh såå roligt!
 
Ursäkta alla svärord men helvete vad sur jag blir!!!
 
Trevligt sällskap jag blir ikväll på tjejträffen............

Mickan

Kategori: Allmänt

Idag tog de mammalediga en prommis i den underbara höstsolen! Vid den lååååång-grunda stranden!
 
 
 
 

Family

Kategori: Allmänt

Hemkommen från rekning av klubbstugan där dopets efterfest (haha) ska hållas. Jag verkligen älskar Nicklas familj! Få människor som ger mig energi så som dom gör. Underbara dårar och jag känner mig så lyckligt lottad över att ha alla dessa nya fina i mitt liv. Spenderat hela em där. En väldigt bra dag!
Jag blev kär i klubbstugan med. Där vill jag ha bröllopsfest ;)
 
Puss o kram!