Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

sjuka men glada!

Kategori: Allmänt

Hej!
Vi är sjuka här. Iaf jag o Leon. Men rätt så pigga o glada. Efter ett ihärdigt städförsök utav mig i förmiddags med en liten marodör som gjorde bus överallt där jag INTE var så bestämde vi oss nu på em för att gå ut o få lite D-vitamin denna ljuvliga soliga höstdag! Vi drog upp till Tippen o andades lite ute-luft. Det var härligt!
Fick till några riktigt bra bilder med! 😄👍
 
 
Leon på Tippen
 
 
Amy på Tippen
 
Ett litet collage.
 
Hoppas ni har en bra dag. Puss o kram på er! ❤

Parkering

Kategori: Allmänt

Hej! 
Det händer ju mest tråkiga saker här i livet, nån blev sjuk, en fest blev inställd, man får en p-bot heeelt omotiverat, mensvärkshelvete o inga Ipren hemma, datorn strular osv osv osv. Ja ni vet. Små jobbiga men rätt obetydliga i-landsproblem.
Så. Döm om min förvåning när jag idag får ett mail kring en förfrågan om vi vill ha DEN parkeringsplatsen. 
Mitt utanför porten!!! Alltså ni fattar inte. Jag blev damp-lycklig. O bara 375 kr i månaden. Vi står ju BÄTTRE nu än i en garageplats aslångt bort med jobbiga garagedörrar o grejjer för 1000 spänn i månaden. (rena rånet)
Öh. Ja tack!!! #härstårvipåbästaplatsen! 
 
Imorn ska jag ut o festa!! Med Sandra! (jag vet hur otippat! ) (alltså att jag ska festa 😂)
#Reunion #hoppaspåbraväder #vadskajaghapåmig???
Pussokram! 

Guests

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu har Lin o hennes kids åkt. Det var väldigt sorgligt men samtidigt rätt skönt. 4 barn varav 2 "bebisar" blir rätt intensivt på 80 kvadrat. Önskar dom bodde här..😞
(i Stockholm alltså, inte i min lägenhet 😂)
 
Vi gjorde precis byn, det blev smällkallt i morses så köpte mössa till Leon o vantar till båda. 
Nu bakar min käre respektive igen för jag ska få mammabesök här imorn.
Så luuuugn kväll.
(Bror mins födelsedag idag, Weehu, Grattis Micke! ❤😘)
Happy day på lekland igår! Jättekul! 
 
 

Parkhäng

Kategori: Allmänt

Hejhej!
Idag fick vi finbesök av Carro and her boys for lunch and outdoor play. (tur att ni förstår engelska)
O sen drog vi till parken för lite parkhäng med Kidsen. Nu efter maten blev det filmys o ett glas rött. Gött. Var tvungen att köpa lite vin för Lin kommer upp imorn. 😂 
Ska bli sååå mysigt att hänga med henne o Kidsen ända till på onsdag! (hänger inte med ett skit i den här filmen by the way. Därför jag bloggar!) 
På väg till parken Weeeiii!
 

familjen nyponhatt

Kategori: Allmänt

Tja! 
Sorry för bad update.
Karate, sim o hämtning & lämning o playdates. Rutiner rutiner. Idag spexade vi till det med lite pyssel efter hämtningen. Bara jag o kidsen. Var jättemysigt. (Även om Amy kröp upp på bordet o skulle sitta PÅ allt!) 
Familjen fick bo i en blomkruka! 
 

Fredasmys

Kategori: Allmänt

Hej!
Vi har fredagsmys här efter karate o hämtning o handling o städning o nuuuu är jag helt slut.
Jag älskar fredagsmys. Jag älskar min familj.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
(Nicklas ser jätteliten ut! Haha! )
Den här helgen är helt lugn. Jag skulle gått ut med Sandra o tjejer imorn ( vilket är sjuuuukt sällan nowdays) men det blev framflyttat. L har playdate imorn bara o på söndag! På söndag ska vi rösta ta mig sjutton!
Puss o kram! 
 

'Jag är så smart så det gör ont!'

Kategori: Allmänt

Sååå trevligt i lördagskväll! Vi connectade jättebra med ett annat par som var där så vi får nog köra middag här snart o bju igen! Men sablar vad lång tid det tar med återhämtning nu för tiden? Trött igår o trött fortfarande idag! Galet! Men beror nog på Nicklas virus. Vi säger så.
Idag har Leon med sig en polare hem. De sitter o spelar x-box nu o jag citerar polaren:
-Jag är så smart så det gör ont!
Couldnt agree more! Klockrent nytt favvo-citat alltså!
Puss på er!
 
 
#finnepåhakan #stillyoung 
(varför har Laleh by the way förstört Björn Afzelius låt tusen bitar?? Varför? VARFÖR?? 😭) 

Spårat?

Kategori: Allmänt

Jag ÄLSKAR de här små lekarna som florerar runt på fb där folk frågar om tamponger eller huruvida de ska bli kondomtestare eller inte. Det är SÅ roligt. Idag var det min tur. Jag valde ett statusupplägg där jag skröt om mina stora tuttar. Hahahaha! Jag kan höra folkets tankar "Är det en fejsrejp? Har hon bara ballat ur? Är hon packad? Har hon spårat?" såå roligt. Tänk att man kan få oroliga samtal o sms för en liten statusuppdatering. Roligt. 
 
Är sååå trött nu efter en dag med träning, långpromenad, tvätt-vik o fix. Försökt vila nu för att orka med kvällens bravader men det går inte. Får klunka kaffe istället.
Nu måsta jag duscha o göra mig vacker för kl 5 ska vi på middag o alla barn är redan här så värdparet kan få duka ifred.
(Barnen "smög" by the way på mig här när jag vilade så jag skäller ut Nicklas o hör hur ungarna garvade utanför dörren sen  -Hörde ni vad hon sa? förställd röst "Nicklas du är SÄMSTA barnvakten!!!"  )
 
ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR denna låten! 
 
 
 
 

Artemis

Kategori: Allmänt

Haj haj!
Lite små-uttråkad. Pluttis sover o jag tänkte då oxå passa på o sova eftersom jag vaknade kl 5(!!) imorses. Meeen inget trött. High on coffee and life i guess.
Tänkte hälsa på på jobbet idag kanske.
Är väldigt lycklig då lillan fått plats hos en supergullig dagmamma nära oss o skolan i november. Känns perfekt.
Ikväll blir det karate för grabben (som nu bor heltid hos oss) o sen ska jag åter inviga bokcirkelgänget efter ett långt bebisuppehåll. Det blir trevligt! 😄
 
Gjorde ett meningslöst test på Fejjan. Trodde jag skulle bli Afrodite. Blev "Jaktens gudinna??" Jag har ju slått mig till ro nu äntligen! Jag är väl värd det när jag är practicly medelålders! 😝