Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

Helgmys

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu har våra trevliga nästintill- familjemedlems- gäster åkt hem.
Leon har äntligen lärt sig cykla (idag) efter en lång vår med blod, svett o tårar men nu äntligen! Stoltare kille får man leta efter! Så det får bli en cykla-dag.
 
Underbart väder igår, vi hängde på stranden. Det är ont i kroppa men ändå sommar o mkt grill-chill!
 
 
Leon har fått uppdrag "hämta 4 olika naturmaterial" Lite jobb kan man ju ta med hem ;)
 
 
 

Ice-monster

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Vi är hemma igen men fick en medpassagerare med oss i form av bästis! :D
Det var ju spontant o kul. Nu är vår inneboende ute och flyger men kommer åter i em. O Leon är hos sin käre far men kommer åter imorgon.Så jag ska passa på att vila o vila o vila för immunförsvaret är ju som sagt uruselt under graviditeten och nu glömde jag mina vitamineraler hemma när vi var iväg till Borran så känner mig heeeelt slut och typ fått nån skit i kroppen, Så vilar!!
 
Igår var vi dock inne i stan en sväng på lite date o shopping med Fia och jag har ju fått en ny craving: IS!! Cravinget flyger på mig mest på kvällarna och jag måste äte isbitar med en sked. Hur många som helst. Så på lunch-haket igår blev jag extra glad då jag upptäckte... the ice-bucket..
 
Galen
 
Sen är jag tvungen att byta bb-outfit för kära svärmor har lämnat present... 
 
 
Jag dör vad gulligt. Newbie var märket.
 
Just det! Jag var uttråkad häromdan o fick för mig att göra ett iq-test bara för att stimulera hjärnan lite. O inte för att skryta men jäääädrans vad smart jag e alltså!! ;)
 
 
Nej, nu måste jag knapra lite mera is.
Puss o Kram hela dan!
 
 

Tråkigt

Kategori: Allmänt

Jag ÄR jätte-tacksam över att ha fått världens finaste o snällaste karl och jag är än mer tacksam över att ha en så här långt bra o fullt utvecklad graviditet, jag känner sparkarna i magen dagar som nätter, jag ser fram emot det nya livet jag bär på i mig och jag är över lag grymt tacksam över mitt liv just nu.
Men.
Det är allt lite tråkigt. Tråkigt att behöva vänta, tråkigt att inte orka med ett normalt socialt liv, men mest tråkigt att behöva känna sig så här FUL. Man får inte bara kula över magen, man blir vattenfylld, fettig, flottig och ful o SVULLET FET. Vissa påstår att jag "skiner" och är " sååå vacker" men jag vet inte jag. Varje gång jag ser mig i en spegel så ser jag en stor koloss bara.
Fast jag har ingen ångest över kommande förlossning eller rädslor för den. Det finns mycket värre saker här i livet. Svek och elaka o svaga människor tex.
 
Så har haft en "trevlig" midsommar. Det blev sill-lunch och dans runt en stor stång (fast ingen ville dansa inte ens Leon) vi köpte lotter o såg folk och glada barn och live-musik o jippo, sen hemma blev det grill och yatzy-spel på kvällen. O jag orkar ju inget mer i mitt tillstånd och fastän jag egentligen uppskattar "Det var sååå sjuuukt kul igår! När är nästa fest!!??" Så uppskattar jag defenetivt bebis i magen mer och "tråkigt" förvandlas från något negativt till något vuxet och realistiskt. ( oh herregud I cant believe I just wrote that)
 
Här får ni lite pics iaf!
 
 
 
 
Bjussar tillåmed på en bikinibild bara för att ljuset fångade mig så jag inte ser så realistiskt fet ut som jag egentligen är :P  När ungen e född och hösten nalkas ska jag skaffa en ny bantningshobby som heter :
Amma och promenera mycket varje dag. :)
 
 

Jädra katt!!

Kategori: Allmänt

Åååååhhh jag döööör!
 
Nätterna hemma: Bäcken ont och jobbigt och bebis tycker om att sparka o hålla mig vaken men får till några timmars sömn per natt och är ju ledig så kan alltid sova lite mitt på dagen oxå.
 
Nätterna här nere: Bäcken ont och jobbigt och bebis tycker om att sparka ................. OCH på allt det här (som om det inte är nog) en uttråkad, galen KATT som tycker det är alldeles för få råttor och möss att jaga här i villakvarteret. Sitter utanför dörren och jamar och skriker! Släpper man in honom busar han runt och leker och gömmer sig och hoppar fram och är på värsta bushumöret o vem fan orkar med att lyssna på en sån aktivitet mellan kl 3 till 9 HELA NATTEN!?
 
Inatt höll han på, sen lugna han ner sig och sen vid halv 7 blev han pigg o busig igen och det tog mig EN HALVTIMME att jaga ut odjuret, ut o ut i naturen. 5 minuter senare. Jag skojar inte 5 minuter var det. Så sitter han återigen framför dörren och piper och det e sååååå synd om honom och min käre far går förbi morgonpigg som den är och SLÄPPER IN KATTEN IGEN... Men... tack.
Far får sig en avhyvling som heter duga från en hög-gravid hormonstinn totalt jättefrustrerad, sömnlös dotter och jag jagar ut katten igen. Han gömmer sig nånstans under tiden jag jagar o skäller o sen hör jag hur karln muttrar där ute och pratar med katten- (med bebisröst)
-"men lilla du, får du inte gå in till dom? din lilla stackars söte"..............................................???
 
Sen vid halvnio när Leon vaknar får jag mig en utskällning av honom
-Varför släpper du inte in katten? Du JAGADE ut honom inatt när han bara ville ligga här inne och mysa med oss! Jag såg alltihop! Fy vad du är ELAK mamma! Jag går upp till MORMOR!
(när han bara ville ligga här inne och mysa...? Vilken planet kommer HAN ifrån?)
 
Jag strejkar från mitt liv. Jag säger upp mig. Jag höjer vit flagg. Jag hoppar framför ett tåg. BARA JAG FÅR SOVA!
 
hepp, dax att sminka över påsarna under ögonen och dra på playdate. Bara le och vinka Jessan. Leee och vinka
 
"Vi är kompisar och gulliga och alldeles alldeles underbara!"
 

Semester?

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Vi är på semester. Även fast det verkligen inte känns som nån semester när man är hög-gravid med all jädrans bäcken-ont! Värst är det på nätterna.
Men hursomhaver, igår besökte vi the west-coast o det var sååå skönt o få sniffa lite hav och få saltvattens-stänk och få gå med lilleman och plocka fina snäckor i solen. (Vi letade krabbor men hittade fina snäckor ist :)
 
Här var vi
 
 
Vi kom i söndagskväll efter en "Leon ska på kalas varje dag"-helg, i måndags var det lungt, igår var vi på kusten, idag ska vi hälsa på kompisar, imorn en annan kompis på landet med 3-månaders bebis OCH kanin-ungar. (det var min lycka det, Leon har iaf en vild 5-åring där som han kan leka med så bådas lycka är gjord :)
Och på Fredag är det midsommar! Herre min je så fort den här veckan kommer gå.
 
Bara en månad kvar nu till bebis! Puss o Kram!
 

Innana....

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag lyckats skriva ut den här bilden som nu smyckar väggen i mitt sovrum! Som en hyllning till min ännu ofödda dotter...
 
 
Jag menar, det var ju natten efter ultraljudet jag fick tecken från den här gudinnan. O jag hade tidigare aldrig hört talas om henne så det kan ju knappast vart nåt undermedvetet trams. Sen tvinga jag min bästa kompis att tillbe henne för hon stod för fruktbarhet bland annat och såklart är hon nu oxå gravid... Så I`m just saying... Lyssna till dina nattliga drömmar o din inre röst! Det kan va själen som får viktig information.
 
Idag var jag o hälsa på på mitt gamla jobb, det var såå mysigt att krama om alla små godingar!
Jag lovade att komma tillbaks efter att bebis kommit ut, efter sommarn.
Nu har jag hämtat lilleman och vi ska laga mat och ha myskväll. 
 
Puss o Kram!

Skolavslutning!

Kategori: Allmänt

Hej! Vilket hejdundrande vackert väder vi har!!
 
Leon hade sin allra första skolavslutning i år och det var sååå fint med ballongutsläpp till "Den blomstertid nu kommer" 6orna som skulle sluta höll i varsin liten förskoleklassare som ska börja på in och ut-tågningen, jag upptäckte att jag har haft hand om barn som nu ska sluta i trean(!) så jag "gave five" till var o varannan på in tågningen, så jag hade en "jag-blir-så-rörd" dag idag!! Underbart.
 
Nåt måste man gjort rätt här i livet iaf. Nu börjar sommarlovet!
 
Bebisen ligger som hon ska i magen med, huvudet nedåt, o hon sparkar o lever mycket. Igår hade jag en suuuupertrevlig bokcirkel med bokcirkeltjejerna så glada dagar! Härliga tider!
 
 
Hejdå underbara fröknar!
 
 
 
 

Numerologi

Kategori: Allmänt

Heej!!
 
Här kommer lite update: jobbat sista dagen, otroligt skön känsla att köra hem med vetskapen om att jag nästa gång behöver jobba kommer ligga nångång i framtiden cirkus omkring oktober år 2014,,,, M..M..M...
Vi har således (älskar fina ord) njutit av sommaren som kom tidigt i år. Efter sol o bad-dagar på beachen tog vi lilleman till Grönan igår innan han skulle till sin pappa. Mycket folk men mysigt o lyckat, Jag vill ge honom så mkt family-känsla som möjligt nu bara vi 3 innan lillsyrran kommer så han känner sig redigt viktig och älskad.
 
När vi kom hem igår blev jag besatt av numerologi. Läste nånstans att man har en siffra som kan ge en vägledning och guidning genom livet. Jag räknade ut min o Nicklas siffror. Min var 9 och hans 3a (!!) stämde nada på honom. jag var mer 3a isåfall. Sen inatt DRÖMDE jag (det e sant) att hans egentliga siffra är 6. Då läste jag om 6an imorses o allt stämde. Jag älskar mina drömmar! Vem behöver numerologi när man har andlig vägledning genom sina drömmar så fort man behöver. Tror det e mormor. För inatt fick jag dels reda på att Nicke var en 6a och sen blev jag tillsagd att jag måste skärpa till mig med att raka kroppen ordentligt och inte sega ihop och skylla på graviditet o bli en fulmorsa som låter håren växa fritt...... låter precis som nåt min mormor skulle sagt. 
 
Nej, nu hägrar sol ute och prinsessbröllop på tv inne! 
 
Puss o Kram

Badpremiär! :D

Kategori: Allmänt

Hejhej!
 
Efter en trevlig födelsedags/ tjej-middag hos fina Sandra igårkväll så har vi idag njutit av sommaren! 
Min gravidkropp reagerar som den gör i värmen med lite anfall hit o dit men efter ett tag vande den sig och lyckliga jag grävde ner magen o kunde sola ryggen, avnjöt en glass och årets första dopp! Härligt!!
 
 
 
 
#badpremiär#pregnantfatladyonthebeach#digdownyourstomachinthesand#tacksam#lycklig#sunnyday#
 
hashtags alltså... en hänger la med! ;)