Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

Mysigt

Kategori: Allmänt

Det går magsjuka på jobbet.
Dushade av en liten tjej idag med pjuke everywere. Mitt i att jag duschade stackars lilltjejen som hade blivit sjuk så har en kille bajsat på sig. En annan fröken fixar således med bajs precis bakom oss. Dofterna liksom blandas och hur mycket vi än vädrar efteråt så sitter doften kvar i väggarna.
 
Hämtade 2 grabbar på fritids efter jobbet och skämtade med fröknarna om pjuke, handsprit och julbord.
Kommer hem och möts av en underbar smell. Då har katten spytt. Mitt på golvet. Grabbarna håller för näsan o springer runt som 2 tonårsbrudar o skriker. Jag torkar ännu mer spyor. Men kattspya denna gång. Lukten försvinner ändock inte. Går in i Leons rum, en ihoprullat matta, rullar ut mattan med min fot och TRAMPAR då i kattskit. Bajs. En hel stor hög. Grabbarna får nu ännu mer panik och ringer polisen, ambulansen och veterinären på sina låssasmobiler. Jag inser till min stora fasa att ingen utav dessa hjälp-patruller kommer att komma till undsättning.
Jag torkar upp allt bajs och slänger mattan i tvättmaskinen. Sen skickar jag ut katten..
 
Och Nicklas har lämnat mig mitt i all denna skit. Bra tajming för honom, Mindre bra för mig..
Det spelar ingen roll hur mycket jag har tvättat och spritat mina händer idag. Lukten av allt underbart jag duschat, torkat och tvättat sitter som kvar i mina PORER.
 
Vilken skit dag. Bokstavligt talat.
 

Hemskt

Kategori: Allmänt

...att inte kunna blogga ur sig om det man absolut egentligen behöver blogga ur sig om. Det som typ upptar hela min energi och tankeverksamhet just nu. Kanske oxå måste starta en hemlig blogg som min kussiluska. Menmen tids nog så kommer jag skriva om det på den här bloggen.
 
Nu har vi iaf adventspyntat. Nästa helg kommer jag vara för upptagen för att hinna det och det blev såååå fint!
 
Men allvarligt, jag har en stor skog utanför mitt hus med huuuur mkt mossa i så KÖPER jag mossa. På coop. Så töntigt. Fast den är ju eldsäker och det är ju inte mossan i min skog...(mossan i min skog..lät nästan lite snuskigt)
 
Ganska svårt att få mossa att ligga som man vill märkte jag. Finns ju inga kanter på min adventsljusstake som jag hittat på loppis. Men så här fick jag till det tillslut! :)
 
 
 
 
 

Magnus Uggla

Kategori: Allmänt

Jag dör vad roligt!
Kollar reprisen på Så mycket bättre från igår. Jag har alltid älskat Magnus, han har varit min förebild och idol tills jag träffade honom live för typ 10 år sen. Då krachade mitt idoliserande direkt. Kanske blir en krock då 2 kaxiga möts. Hur som helst så har han fått tillbaka min kärlek efter den ärliga kärleksförklaringen till Sylvia Vrethammar.
Underbart!!!! Tänk om fler gick omkring och vågade vara så där ärliga. Vilken underbar värld vi hade haft!
 
Nu ska vi börja adventspynta!
 
Puss o Kram!

Födelsedag!!

Kategori: Allmänt

Hejhej!!
 
Idag var det min tur att fylla år!
 
Sjukt rolig morgon. Klockan ringer. Nicklas stänger av den och säger "grattis!" Jag tänker att han driver med mig för att klockan ringer mitt i natten o jag måste gå upp och inte han.
Så jag svarar: "tack.  Jag var förresten redan vaken." (lite som en försvarande surkärring)
 
Jag går upp, Sen kommer Leon upphoppande, kramar om mig o säger -Grattis mamma!
 
DÅ fatta jag! Tänder alla lampor och väcker mina grabbar ordentligt med ett "MEN GUUUD! Det är ju min FÖDELSEDAG idag!! Det hade jag GLÖMT!! Det är första gången på 32 år som jag GLÖMT!!! HERREGUD! Hur kan man GLÖMMA SIN FÖDELSEDAG! Hur gammal ÄR JAG???
Dom vaknade ordentligt efter mitt födelsedags psykbryt. (nöjd tjej-80)
 
Jaa, då har man blivit en senil tant nu då! trevligt!
 
Sjukt lycklig och nöjd med all uppvaktning under dagen iaf! Mysigast var att komma hem till världens bästa killar förståss. ♥♥♥
 
 
 
I COULDNT AGREE MORE!
 

Nu blire födelsedagsmys för hela slanten!
 
Tack för dagen, Mys o hej, lycklig tjej! :D :D :D

Gerbera

Kategori: Allmänt

Hej!
Vi har söndagsmys framför monsters inc och vi har precis vinkat adjö till kära far o mor.
Köpte en tidig födelsedagsbukett till mig själv igår för jag tycker gerbera är finaste blomman! 
 

Utflykt

Kategori: Allmänt

Hejhej hemskt mycket hej!
 
Jag är helt slut. Föräldrarna är uppe och hälsar på hele helgen och firar både mig och 6-åringen.

Igår käkade vi 3-rätters och hade mysfredag och idag har vi vart på loppis, lunchar ute och åkt runt på sightsing på öarna. Jag är helt slut nu!
 
Nu blire chill sen ska vi ha tapas lördag kvälls mys.
 
Hoppas ni har det lika bra!
 
Prinsen blev glad över ännu fler paket igår...
 
 
 
  Jag med!! :P

 
Puss o Puss o Trevlig Helg! :D
 
 

Dagens huvudperson

Kategori: Allmänt

Min stolta prins med några utav presenterna... :D
 

Extra glad...

Kategori: Allmänt

Idag blev Leon hämtad extra extra tidigt, och han blev extra extra glad när han hittade massa paket i en fotölj o förstod alla var till honom, och han är nu extra extra nöjd när han leker med alla sina nya saker och han kommer bli extra extra glad igen när han får tårta efter maten.
Föööör “det är ingen vanlig dag för det är prinsens födelsedag, hurra hurra hurraaaaa!!!"
6 års sen jag tryckte ut korven. Jisses vad tiden går fort!

hmmm..

Kategori: Allmänt

Fast jag hör ju en väldans likhet med den här gamle favoriten... 
 
 

fortf sjuk

Kategori: Allmänt

Sinnes-sjukt, Jag är fortfarande sjuk!!
 
Segaste aggro-viruset jag vart med om tror jag. Jag som hade ett mission på ett annat ställe from denna vecka fram till jul. Bra hjälp, hon dök aldrig upp, hon är sjuk. Pinsamt!
Fast jag blev sjuk i torsdags kväll så borde verkligen bli frisk snart. Är iaf på väg åt rätt håll nu känner jag.
 
I söndags trotsade jag mitt hälsotillstånd och begav mig till min sons barnkalas (shysst, jag hoppas verkligen ingen blev smittad! Försökte inte andas på någon) Tänkte köra en "hejhej, här är jag den engegerade mamman och vi har ett jättefint samarbete jag o pappan trots att vi är separerade och nu ska vi ha barnkalas! :D" sen så fort alla kommit in och jag kört min lek så var min plan att smita hem till sängen. Men då ringde en kompis o bad mig köra hem hennes son efter kalaset..... Okidoki. 
Han hade Starwarskalas. Jag var utklädd till Leija.
Hans kära far var utklädd till Dark Sidius men såg ut som Rödluvan...
Hursomhelst så var kalaset lyckat men efteråt kändes det som om jag verkligen hade tagit mig vatten över huvet som man så fint säger. Jag typ åkte hem och dog. Förhoppningsvis kommer Leon minnas sitt 6 års kalas när han blir vuxen o bara: "Alla mina kompisar kom och vi hade jättekul och vi åt tårta och min mamma var så jättefin och utklädd till prinsessan Leija..." Fast antagligen blir det så här (som för en annan) "Mitt 6 års kalas?  Starwars? Nej, jag kommer faan inte ihåg, ett jävla bludder av kalas, dom går ihop i varann, jag minns inte det"
 
Så då har man offrat sig för ingenting men vem vet.
 
 
Pussar o kramar. Åh, har ni hört den här låten förresten? Jag älskar den!
 
 
 
 
 
 

sjuk

Kategori: Allmänt

Jag är sjuk. Det suger. Jag har legat i sängen precis hela dan! Gick upp o hjälpte Leon komma iväg till skolan o min snälla sambo körde honom o sen sov jag. Till 2. O igår kände jag mig dålig o la mig kl 9. Not normal! 
Som tur e tar Nicklas hand om mig i nu lagar han nån god middag som jag ska försöka njuta av. 
Ska försöka duscha nu med. Brukar kännas bättre då. 
så stackars stackars stackars mig!
Tur att vi har tv i sovrummet.
Over and out.

kära

Kategori: Allmänt

Hej hej! Vi är lite kära! 

BonJovi

Kategori: Allmänt

Jag älskar trevliga telefonsamtal som man inte e beredd på. Går allt vägen ska jag tillsammans med några av mina favoriter gå på BON JOVI till våren!!
 
VUUHUUUU!!!! I love him!
 

Jag är iaf en "perfekt" förälder

Kategori: Allmänt

enligt detta test jag hittade på familjeliv.se! :D :D :D
 
Ditt resultat: 
60



59 - 76
Du är Gyllene Knorren-pappan Du är en riktigt snäll en, på gränsen till mesig. Antagligen har du en partner som står för stabiliteten och ordningen hemma och det är nog både bra och något som du tycker är skönt. Samtidigt är du en förälder utan alltför många principer. Du följer gärna din egen väg och det smittar av sig på dina barn som kan tänka utanför boxen och fatta sina egna beslut. Det är nog många som skulle vilja ha en förälder som du.
 
 
Jag känner stolthet! Precis det här jag eftersträvar!  

NOOOOOOOOOOO

Kategori: Allmänt

Nicklas måste jobba hela december. I BORÅS! Det sket sig med det här jobbet, nån annan fick det helt hux flux och jag kommer BO SOM SINGELMAMMA IGEN!!! Hela december!!! Bye bye family life och lyx med en hemmaman och helloooo lonelyness.....
OCH jag tror jag har fått ASTMA!!!!!!
 
Joggade igår i kylan och efteråt höll jag på o DÖ och nu har jag låtit som en astmatiker hela dan! DET ÄR SÅ SYND OM MIG!!!
Nicklas tycker tydligen inte synd om mig. Han tycker jag är en hypokondriker.
Jaja, vi får väl se där i på julafton i december när alla sitter och väntar på mig i ett pyntat Fristadhus med tomtar o granar o julbelysning och julestämning. Men varför kommer aldrig Jessica?
FÖR HON DOG! AV ASTMACHOCK O DET FANNS INGEN I NÄRHETEN SOM KUNDE RÄDDA HENNE!!!!
 
Jag längtar till januari när vi kan bo tillsammans igen och leva happily ever after.
Med en bra ekonomi, hälsa och välstånd! 
 
Jag måste boka in massa glöggmyskvällar hela december nu. Med alla jag känner. Sådeså.
 
Jag överdriver såklart. Alla som känner mig vet att jag är sån här men sen lägger av ett asgarv i nästa stund. (psykopat...?)
 
 

MISS LI!

Kategori: Allmänt

 
 
Miss%20Li%20-%20N%C3%A5t%20f%C3%B6r%20dom%20som%20v%C3%A4ntar
 
En människa jag aldrig hört talas om (konstigt nog, jag är ju ändå en gammal!) var huvudperson i gårdagens "Så mycket bättre" Olle Ljungström. Skön typ, synd att jag missat honom.
 
Hursomhelst kommer nog hans texter slå som fan nu igen. Lyssna bara på den här!!
 
Uggla gjorde en sjukt bra version oxå, fast den var för bra och sorglig så den orkar man nog bara lyssna på en gång.
 
Vi hade middag här för goda vänner i fredags och jag älskar carros kommentar efter hon lyssnat på några av mina monologer kring olika skådespelare vi är kära i.
"Men KÄR kan du ju inte bli Jessica, hur stort hjärta har du??"
Jaa, rätt stort. Jag är en extremt känslig person. Men tyvärr / eller kanske bra, så har jag lärt mig kontrollera det. Hjärtat alltså. Det är nog meningen att alla ska få sina hjärtan krossade förr eller senare för att börja leva ? På riktigt?
 
Igår var vi och shoppade. Fast jag har noll pengar typ denna månaden efter alla räkningar så skulle bara gå som Nicklas smakråd. Så DÖM OM MIN FÖRVÅNING när jag hittade 2 presentkort i min plånbok med PENGAR på!!! Lyckan var gjord och jag handlade slut båda presentkorten. Underbart.
 
Nu ska Nicke-picke in på jobb imorgon, han ska provjobba. Han var på intervju i fredags och snubben sa han skulle ringa på måndag. Han ringde igår. Nicke-boy måste gjort sjukt bra intryck! (fast det gjorde han ju på mig oxå den där augustikvällen på krogen.. ;)
 
Vi lagade by the way världens godaste mat i fredags. Vi har blivit inspirerade av halvåtta hos mig menyerna. Detta blev det:
 
 
Medelhavsexplosion       Stompad potatis o fläskfilè   Dessert: semifreddo. (hela menyn tog typ hela dan!)
 
PUSS O KRAM!

Ledig

Kategori: Allmänt

Guuuud, det tar på krafterna att va ledig! Först lekland i 2 timmar, sen leksaksaffär, sen hem o käka sen vidare o storhandla sen hem o gröpa ur o fixa halloweenpumpor sen spontanbesök hos kära Marre i deras nya hus, lite skvaller, husesyn o fika. Sen hem o käka middag o nu har vi krachat i soffan! Totalkrachat!