Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

Kärlek

Kategori: Allmänt

Jag älskar kärlek. I ALLA (nästan) mina tidigare förhållanden har det alltid försekommit mkt drama o bråk. Som 2 egon som träter mot varann om plats och utrymme och det bästa o goda här i livet. Som om det inte räcker till för båda liksom.  Mycket märkligt.
Jag tror jag förvandlades som mest i allt det där dagen då jag blev mamma. För det kom på riktigt en ängel från himlen till mig. Allt ego försvann i mig från den dagen och fokus blev lilla kärleken. 
Hursomhaver, trots min förvandling så förvandlades inte förhållandet ett dugg och nu har jag en ny. Efter mycket letande och festande och trätande och slitande emellan allt festande. Det är inte en dans på rosor att va singelmamma även om vissa tycks tro det. (obs, jag festar inte när jag har min son..)
 
Men som nu. Vi kollar på vårt favvoprogram o hans sliter sig och går ifrån för att byta däck på bilen.
Jag- Kan jag fortsätta kolla?
Han- ......ja, såklart.
Fast jag kände att han helst inte ville. Fast han ville ändå att jag skulle ha det bäst medans han var ute i kylan.
 
Vill jag kolla utan honom då tror ni? Nej, jag vill vänta såklart.
 
Dagens lärdom ur mitt lyckliga förhållande: Ju mer du ger kärlek desto mer får du tillbaka. 
Inte för att ditt ego vill ha, för hon finns inte, utan för att du vill ge det bästa till din kärlek som du lever med.
 
I Love It. And I deserve it.
 
 
 

hemmaman

Kategori: Allmänt

Hej alla sötingar! 
Börja aldrig jobba på förskola om du vill vara frisk konstant. Istället är man nästan konstant sjuk. Man får ifs ett bra o starkt immunförsvar men alltid går det nånting som man känner av. Det avlöper varann liksom. 
Men jag hatar klagande kärringar så jag ska genast sluta och tänka positivt ist. Tänk så många små livs självkänslor jag är med och stärker, ett oerhört viktigt jobb har jag och jag är en stolt arbetskvinna som är med och bidrar till en underbar framtid, Det du. 
Hemma har jag just nu en tjänstledig hemmaman. Oerhört mysigt o praktiskt. Idag när jag kom hem hade han slängt upp alla ikeagrejer som vi köpte igår, bara en sån sak. Jag har heller inte behövt gå in i en matbutik på 3 månader typ. Jag överdriver men allt planerande o fixande o hemmajoxande sköter han medans jag jobbar. Lyx, lyx,lyx! Tänk om han kommer in på nån utbildning snart eller får ett jobb!?!?!? Vem ska sköta allt då?! ;)
Här får ni en liten bild på mig o min hemmaman från i somras, när allt var pirrigt och jag fortfarande inte visste om jag hade mött en player eller inte... 

Citat

Kategori: Allmänt

Läste ett mycket fint citat här förut, tydligen från Mr Will Smith.
 
"Lifes not about people who act true to your face, its about people who remain true behind your back"
 
WORD!

äggtoddy!

Kategori: Allmänt

Mitt i söndasmyset blev vi sugna på äggtoddy! Sååååå gott! Det var ganska kul igår men sen blev allt rörigt tyckte jag. Som vanligt. Börjar bli less på krogen. Ser fram emot parmiddagar o sambomys livet nu bara :D 
Vi har shoppat på ikea idag oxå. Puss o kram!

Langos!!!

Kategori: Allmänt

Utanför coop hitta jag en LANGOS husvagn!! Jag har inte ätit langos på 1 år! Det var nåt av det bästa minnet från sweden rock 2011 och jag har typ längtat varje dag hela året. Nu har jag den framför mig o jag känner mig som ett barn på julafton! Lyckan är gjord!!!

Skräp

Kategori: Allmänt

Det finns platser på jorden som man älskar att vara på. Olika underbara vackra platser där man samlar kraft och harmoni. Det här är INTE mitt favoritrum. Men nu tar vi tag i det! Sen ska vi köpa nytt bilbatteri till svarta pärlan som strular. Rolig lördag! Tur att jag har kvalitetstid med bästaste Sandra att se fram emot ikväll!
 
 

testing testing

Kategori: Allmänt

HEEEEJ FREEDAA!!! 
Jag testar nu att blogga från Nickes mobil. Det verkar funka! 
Jag har fått en allergisk reaktion. Vi har haft fredagsmys och käkat krabba och nu tror jag inte jag tål det. Så sitter här och luftar tungan emellanåt och det svider i min hals. Skitsexigt faktiskt.
Nu ska jag kolla vidare på supernatural. Vi har blivit supernördiga supernaturalare...? Vi kollar fort vi har chans. Vi har varit ihop i 3 månader och är redan inne på säsong 3... Fast det har sitt pris att va supernaturalnörd. Idag gick vi över ett torg, det var mörkt o blåsigt o kallt o alla människor vi mötte såg helt tomma o psyk ut. Så blåser det 2 små plastpåsar framför oss och korsar vägen där vi går o det töntiga blev typ pricken över Iet så vi båda samtidigt bara: wööööuuuw, det känns  som DOMEDAGEN!
Jaja, domedagar o allergichocker till trots såååå  "Nu är det slut på veckan de e dax för fredasmyyyyyyyyyyyyyys!!" PUSS O KRAM!

and I froze in time...

Kategori: Allmänt

 
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeej alla mina trogna söta lojala o underbara followers!(även om jag kan räkna er på mina händer)
(Det är kärlek, det är kärlek!)
(Hellre en fågel i handen än tio i skogen o allt det där!)
(ok, jag ska sluta med paranteser nu)
 
Nyförälskelsen till trots så vart bloggbehovet för stort. Jag har ett kraftigt, extremt faktiskt stort behov av att UTTRYCKA mig. Och eftersom jag suger på att sjunga, suger på att måla och rita och det räcker BY FAR INTE med att dansa. Jag måste få PRATA! Berätta allt som jag KÄNNER O TYCKER! och eftersom ingen orkar lyssna så länge som jag önskar så funkar det oerhört bra med att blogga har jag upptäckt.
 
Jag blir tystare och får ur mig allt jag behöver via bloggen. Resulterar i en nöjdare Jessica och en nöjdare omgivning runt Jessica.
 
Så min blogg lever igen. Om än i en ny version. Slutet gott, allting gott.
 
Eller jag menar början.
 
VÄLKOMNA ÅTER! O till alla nya.. bara: VÄLKOMNA! :D :D :D