Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

Långhelg!

Kategori: Allmänt

Heej!
Sitter i väntar på att min prins ska komma hem medans min sessa sover. Vi ska dra ner, fira mamma i efterskott o ha en härlig långhelg! 
I tisdags firades fina Sandra, hon hade fixat sååå fint till sin födelsedagsmiddag! ❤
Mucho trevligt. Fast jag känner mig (fortfarande) alltid lite halv när jag går iväg utan bebis. Som att man saknar en arm lixom. "Det här är ju inte naturligt ser inte folk att jag saknar min arm? Var är min arm?" 
När man borde NJUTA av egentiden. Nej. Jag är väl ingen sån. Som älskar egentid. Sen kanske det är lite vanesak. Men bäst mår jag när jag har bebis runt mig o har koll. Det är väl finurligt hur naturen har tänkt ut det..
 
Solen skiner idag! Lovely!
Puss o kram!
 

Avfärgning

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag håller på att avfärga mitt hår för nu till helgen ska mamma o jag göra ljusa slingor. Hursomhaver var jag på en supertrevlig tjejkväll i lördags där jag o en STOR grand danios blev mycket förtjusta i varann! 
 
Nu tänker jag på denna hund hela tiden och planerar hur den skulle få plats här hemma. Det måste vara kärlek! Jag måste vara ment to be med en stor hund!
 
Iaf igår . Jag var för det första BAKIS. Händer ju typ aldrig nu för tiden. Vi skulle till stranden. Jag ska blanda till min hårmix av majjonäs olja och citron. Jag slår i lilltån. Jag typ tror nageln går av lr att jag bryter den. Ont som h-vete gör det iaf. Jag skriker. Det blöder.
Jag smörjer in den här äckliga blandningen i håret och sätter upp det. Man ser ändå vita äckliga klumpar. (majonnäsen) Jag skiter i hur jag ser ut men jag stinker ändå majonnäs. Alltså stinker. Tån är omplåstrad. Vi drar. Behöver jag tillägga att jag är osminkad o ful? Det är jag iaf. & jag HALTAR fram pga av min jädra lilltå.
Då kmr en check granne i hissen samtidigt som oss.
-Heej är ni de nya grannarna? Jag tvingas hälsa o småprata! ...... Fyyy så pinsamt!
En haltandes ful granne som stinker MAJONNÄS!
Jag dog.
Sen låg jag lågt på beachen halva dan! 
Idag blir det städ-dag, håret ska få vila men pån igen imorgon! 
Puss o hej!

NÖRD

Kategori: Allmänt

Alltså innerst inne är jag sån NÖRD!
Var på Leons skola igårkväll, öppet hus med massa jippon. Då visade barnen upp nummer från deras talangjakt och HUR KAN JAG HA MISSAT DENNA LÅTEN???
Jag blev överlycklig. Jag jublade efter numret. På riktigt. Nu går den på repeat här hemma,. Samtidigt som Amy sussar o jag väntar på Sara o Elvis med olja i hela håret. Bye bye mamma-hormoner som ger svintohår. Nu ska jag få fint hår. Jag ska ha i majonäs och citron i oljan när jag har inhandlat det. Det ska tydligen bli av-färgat då. Sen ska jag bli blondin och naturell så jag slipper det här jädrans färgandet och skydda för solen hela tiden! Den här sommaren ska jag NJUTA av solen! Inga gravid-illamående, tung, ont överallt eller höggravid eller nyförlöst! Tjuuhuu!
 
MEN HERE IT COMES! THE WONDERFUL NEW SONG IN MY LIFE!!!! ÄLSKA!
 
 

🌼Sommar!🌼

Kategori: Allmänt

Hej! Så underbart med detta väder!
Igår tog vi med oss lunchpicnic o utnyttjade vår gigantiska "baksida" Vi gick upp till toppen av tippen o solade o njöt.
Leon förklarade det hela bra: Det är en gigantisk kulle med en massa småbackar på. 😄
Vi småpratade oxå om att utifall att han skulle få en lillebror då skulle han ha ALLT. En storasyster, en storebror, en lillasyster & en lillebror. Varav jag rimmade glatt:
Ja, då när du blir gammal o grå har du ändå alltid nån att hälsa på!
Bra med många syskon..
 
Idag ska vi på grill. Mys! 
 
#Hopp!
 

Pälsväst

Kategori: Allmänt

Hej! Hade bebisdejt här igår med snälla SilverSara o hennes Elvis. Det var mysigt o jag fick låna hennes snygga pälsväst! Ni ser ju hur Amy klappar händerna så det måste betyda att den är godkänd 😄
 
 
Bokat kristihimmelfärds helgen med föräldramys nere i Borran med båda barnen o jag o mamma ska fixa våra hår (som behövs) o ikväll ska jag o Amy på tjejmiddag. Då ska grabbarna passa på att äta deras favorit "blodpudding" här hemma. Det är INTE min favorit! 😝
Happy thursday alla! ❤

Migrän..

Kategori: Allmänt

Hade jordens migränanfall igårkväll o somnade tillslut, 3h senare!!,  ifrån eländet (med värmande hjälp från min karl) 
Hade så ONT o inga värktabletter o illamående som fan så. Mardrömskväll. 
Samma ångest som att föda barn typ. Spelar ingen roll vad man gör, bara har sååå ont o ingen bedövning så långt ögat når. O ingen kontroll över när det ska komma. Fy o usch! Idag känner jag mig som överkörd av ett tåg typ.
Skulle haft bebisdejt här hemma men hon ställde in pga sjukdom o jag blev inte jätteledsen just idag.
Imorn blir det iaf promenad med Sara. 😄 
 
Puss o Hej- migrän-gå o lägg dig!

Kreativ

Kategori: Allmänt

Hej! Mitt humör har varit psyk hela helgen. Pms I Guess, så har varit upp o ner som en jojo.
Fick nyss ett kreativitets ryck iaf o lyckades bra med ännu ett mästerverk. Men den ska jag ge till en av mina blogg-stalkers här så kan tyvärr inte lägga upp den. Än.
 
Igår pillade Nicklas bort alla mina exctensions. Han är ju BILMEKANIKER. Deras nypor är ju hårda som fan! Så billigt o bra men nu är jag extremt tunnhårig o måste klippa mig. Ska piffa till det så gott det går med lite ljusa slingor nu till sommaren tror jag. Det blir nog bra.
 
Ni kan få titta på mina vackra egengjorda ljuslyktor som pryder vårt soffbord iaf! Älskar änglar så väldigt nöjd.
Jag ska vidareutveckla dom med ett vitt spetsband högst upp men har inte kommit så långt än.
Ha en skön söndag alla fina.
Kram o hej!

Synd

Kategori: Allmänt

Åh så synd att Amy somnade på mig här nu så jag inte kan hjälpa till med varken fix av lägenheten eller börja med mat.
Jättesynd. Verkligen. Åååh Tyyypiskt! 
 
Annars går det bra här. Ser fram emot en myskväll med godis o schlager! 
 
Kramkram

Äntligen!

Kategori: Allmänt

På plats i nya lyan! Såååå skönt att se folk när man kommer utomhus,  att ha gångavstånd till jobb o skola, att ha kompisar i samma område igen.
O saker att slippa!!
*myror * spindlar som bygger bo i fönstrena *äckliga flugor *gräsmatta att klippa *SNÖ att skotta  *köra bil vad man än tar sig för *hundskall * lappsjukan *hästbajs *insyn *avstånd 
 
Det är underbart att bo högst upp med stor hiss, att ha fräscht o nybyggt, att få större, att LEVA här! Jag är så lycklig! Jag älskar min lägenhet! 
 
Idag var vi o lekte i en park nära mitt jobb. (gångavstånd) (lyx)
O vi har världens finaste terrass (vill bara vara miljonär så man kan inreda den med massa nya saker) o vill vi ha gräsmatta o sand går vi till tippen. Vår "baksida" 😄
 
#nyinflyttad #extremtnöjdtjej