Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

Bröllopsoutfit

Kategori: Allmänt

Bröllops-outfiten är klirrad! 
Så här får det bli! 👍
Känns bra faktiskt.
Köpte en gördel idag. Det fanns ingen snörning eller dragkedja. Herregud vad jag kände mig fet när jag drog på mig den där lilla strumpan!! Humor!! 
Men det blir nog bra detta här.
Kram på er! 
 

Hemma!

Kategori: Allmänt

Vi är hemma i lägenheten. Jag har gått här hemma som en död sill. Som ett spöke i 2 dar, jag var heeeelt slut efter den här möhippan! Så mkt oro o planerande o fixande men det var det värt för bruden blev väääldigt glad! 😊 
Sen ska vi på ett till bröllop i sommar så idag  fixade jag ihop en liten bröllopspresent till folket jag inte känner. Nicklas tror att den kommer bli jättebra.
 
 
Imorn ska jag försöka mig ut till stan o handla lite till min wedding- outfit. 
 
Puss o kram! ❤

Trött av beachen

Kategori: Allmänt

Tja Tja bloggen!
Heeelt slut efter alla "jaga Amy på stranden, hon äter snäckor & fimpar o rullar sig i sanden" dagar. Men såklart underbart skönt med detta väder! 🌞
Bott hos svärmor hela helgen med o haft fantastiskt trevligt. Ätit o druckit gott o såklart Beach-häng vid havet i dagarna 2 . Kalaset för Amy i lördags blev oxå lyckat så kan inte vara annat än trött men lycklig! 
Nicklas drog hem idag för att jobba i 3 dagar o i helgen ser vi fram emot häng med bästa Jimpa o Lin! 
Nu ska jag fortsätta mitt hängmatte-häng.
Hej hopp. 
 

Jösses

Kategori: Allmänt

Jag lever! Hinner bara inte blogga. Så jädrans mkt bollar i luften just nu. Mycket att planera med all semester! Idag var vi i Varberg tex. Underbart!
 
 

Ny favvoplats

Kategori: Allmänt

Blev sur förut & drog till ett "balkongen jämte sovrummet" krypin. Där vi ALDRIG är. Kvällssol upptäckte jag fanns här. (!!!) Och jugoslaver (eller vilket språk de nu talar) i balkongen 2 trappor ner mitt emot mig. Plus en trappa ner 'bakom' under mig. Plus i balkongen jämte första balkongen jag nu nämde. Låter kanske hyreslägenhets- trashigt men. Jag finner det betryggande. De skämtar, garvar o har gemenskap där under mig. Härs o tvärs fram o tillbaks balkongerna under mig. Bara för att dom talar samma språk? Eller må hända de alla jobbar på bygget här bredvid? O får hyra billigt? För det känns typ som kollektiv? Jag vet inte o jag blir inte förvånad om de bland annat  pratar om mig där under på sitt språk där jag spelar oberörd o hänger tvätt eller sitter o smuttar vitt vin. Men. Jag mår bra här. Ett nytt favvoställe. Och det känns som det är mitt. Bara mitt. 😊
 
 
Tur vi har fixat insynsskydd så de inte kan SE mig se mig. 😄 Hehe.
Puss o kram

"Fuck you-tå"

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag är heeeelt slut idag & kommer inte göra många knop kan jag säga. Helt slutat amma denna vecka. Avvänjningen tog en vecka! Jag trodde den skulle ta en månad. Vatten på natten & välling på morgonen får hon. O accepterar! Underbart skönt.
 
Igår blev det storshopping! O sen en tripp till underbara Åsa med busgrabbarna på landet. 
 
 
Bodde hos svärmor (som btw KROCKADE iförrgår! Drama på hög nivå men hon är ok)  hela helgen & var på Visko i Skene o köpte ballerinaskor med tillhörande strumpor som jag & mamma fick ett garvanfall deluxe på igår. 
 
Jag pyntade min "fuckyoutå"
#såååååtråkighumor
#bararoligtnärmanärövertrött 
 
Imorn ska jag o lullskruttan åka tåg o sen hämta Lilleman o ha riktigt familjemys! ❤❤❤
 
Puss o kram!