Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

krulltott

Kategori: Allmänt

HJÄLP!! Jag dör! 
Krullade upp håret igår o sov på det och tänkte att jag skulle piffa till helgen lite o förföra min karl. Vad händer? Mina grabbar (båda 2) ASGARVAR åt mig o undrar vad fan jag gjort. Jag ser ut som en permanentad pensionär i page frisyr. På riktigt. Panik o kaos, Amy skriker, jag drar i mitt hår o de garvar. Nu blir vi försenade till Leons kalas bara för den här kaosmorgonen.
På med en mössa o se glad ut bara!
 
 

dålig mamma

Kategori: Allmänt

Igår när jag är på skolgården för att hämta Leon. Massa av mina gamla dagisbarn går på den skolan ju o brukar alltid morsa på mig. Igår kom Y. Underbar unge med världens största hjärta men ibland lite too cool for school. Så här gick konversationen.
 
-Tja Jessica (neutral)
-Heeeej Y!! Hur e läget? (glad)
-Vart är ditt barn?
-jag tror han är här uppe i skog..
-MEN ditt BARN!? Var är den? 
-jaha menar du den lilla, hon är i bilen
-HAR DU LÄMNAT HENNE!?!?
-öh asså, ja hon sov så..
-HAR DU LÄMNAT HENNE ENSAM I BILEN!?!?
-eeh ja? Vill du springa o vakta henne?
-Gärna! Var är bilen?
-breve fotbollsplan
 
Barnet försvann blixtsnabbt. Jag hämtar Leon, prickar av, tar gympapåsar o skolväskor o hela konkarongen o går tillbaks till bilen. Jag tänker att Y nog tröttnat på vakterit o börjat sparka fotboll lr nåt ist. Men nej. Han står vid bilen exakt utanför Amys dörr. Vaktar på fullaste allvar. Mitt hjärta blir helt varmt.
-är det lugnt eller?
-ja det är lugnt hon sover. 
-skönt. Tack för hjälpen snälla du. Såg du att jag hade fönstret lite öppet åt henne så hon fick lite luft? Så sån dålig mamma är jag kanske inte ändå?
-jag såg det...(han tänker nog att han kanske var lite för hård mot mig o säger:) Min moster brukar faktiskt oxå lämna sin bebis i bilen ibland.
-ok. Tack igen snälla Y, ses imorn!
-hejdå!
-hejdå!
 
summa summarum:  JAG ÄLSKAR UNGAR!!!

t-shirt

Kategori: Allmänt

Hejhej halloj!
 
Vi väntar på att kl ska vi 1 så vi kan dra på babymassage med mammagruppen, sen hämta prinsen sen handla gympaskor till honom och helghandla. Imorn måste vi nämligen skynda oss hem efter hämtningen fööör det är visning av vårt hus! Hittat en jättefin lägenhet i helrätt område (för oss i vardan alltså, inte helrätt som i hippt, haha) så håll nu tummarna över att ett byte kan gå igenom! :)
 
Klippte sönder en av Nicklas tshirtar. Det blev svenasnyggt!
 
Puss o Kram!
 

Jag o Dragan!

Kategori: Allmänt

Hej.
Jag känner mig lite sjuk. Har nog nåt virus i kroppen. Blä. Amy hostar o snörvlar hon med så imorn ska vi ta det lugnt o hålla oss hemma. Idag hängde vi på öppna förskolan med lite sång o mys för bebisar upp till ett år. Sen handla vi julklappar!! Fast vi verkar vara ute innan rushen så rätt lugnt. Men still. Jobbigt. Så nu dog vi i soffan. Jag o Dragan. Nej jag menar Nicklas. Hahaha! Han är lika trött som han ser ut! Puss o kram!
 
 

Änglavingar!

Kategori: Allmänt

Jaa. Vad kan jag säga. Han verkar ha fattat den där Nicklas.
 
Alltså... Jag kan ju spela cool men mitt lilla flickejag skriker just nu: Aaaaahhhh! Jag döööör vilken underbar kille!!! O han är bara min! (o Amys)
Jag fick mina saknade änglavingar... 
 
 
 
Nu har han lagat mat till mig med. Nej jag driver inte! Jag njuter!
 
 

Bithday!

Kategori: Allmänt

"För de e ingen vanlig dag för de e min egen födelsedag hurra hurra hurraaa!!! :D"
 
Har tankarna på nåt helt annat faktiskt idag o håller tummen allt vad jag kan. Vi får se hur detta går. Secret secret.
Dagen bjuder på babymassage med pluttis, hämta Leon tidigt och fika med Carro o boysen, sen hämta Nicke, ta min dagliga tränings promenad, hem, käka och sen tårta! :D
 
Kan bjussa på den här. Sååå rolig!
 
 
 
Kramkram!
 
 
 

gaddar

Kategori: Allmänt

Tja! Idag har jag vart hos tandis o fixat gaddarna! Naaaaajs! En tand var lite trasig. En bit hade typ ramlat bort. O jag vet inte hur eller när men nu är den lagad iaf.
Så slipa hon lite med (aaaaaj!) Men vad gör man inte för att bibehålla sitt snygga smajl! ;)
#snyggagaddar
 
Jag har startat mitt nya liv oxå. Innan nästa graviditet ska jag få en starkare o smalare kropp så hjälp mig gud! Tog fula "före"-bilder idag med men nooo way in hell att jag bjuder på dom. Kanske sen när jag ser ut som min målbild in my brain. Första passet körde jag idag iaf. Jag är på mes fas 1 men skulle ändå ligga i plankan 30 sekunder!! 3 gånger! Det var en pärs. Men som pappa återgav nåt citat han tyckte var bra här i veckan:
"Ska man gå runt jorden måste man ändå börja med det första steget." Japp. Där är jag.
 
#kämpapå!
 
Puss o kram!

On the road again..

Kategori: Allmänt

O hur är det roligast att fördriva tiden när man sitter fast i en bil? Jo, att blogga förståss. Vi är på väg hem till stockholmo! Men vissa barn har turen att man har föräldrar som anordnar playdates längs vägen. Här blev det rast med bus o lek vid braehus. :)
 
 
 
 
 
 
Puuuss o kram denna ljuvliga, soliga novemberdag!
 
 
 

Semester!

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Spenderat en hel vecka med Amy o hennes morfar och ganska mycket mormor. MYYS! På Leons födelsedag kom han och Nicklas och det blev kalas med morbror Micke o Linnea och igår kom Mikaela o hennes Sigge en kortis och sen Camilla-kusin och Linsa o Jimpa och vi käkade Nicklas pizza och hade en trevlig kväll.
 
Ni får veckan i lite bilder!
 
 
    
 
 
 
 
 
 

sverige-turne'

Kategori: Allmänt

Hej! Vi är på Sverige turné i Värmland. Nyss var vi o hälsa på gammelfarmor i Årjäng och nu åker vi vidare mot Grums. Nöjd o glad bebis this far.
 
 

Slapp

Kategori: Allmänt

Hjälp vad jag vart dålig på att blogga! Men helgen har verkligen varit fullt upp med förberedelser inför Leons kalas sen kalaset, sen åka ner till hemstada, mys o övernattning hos farmor Ann-Sofie, dop på söndan för Amys lille syssling Kevin och sen till mormor o morfar o vinka hejdå till Nicke som gavs sig av hemåt till en jobbvecka. På tors är det Leons födelsedag och då kommer de hit o vi får fira prinsen!
Imorn ska vi hälsa på lite Värmlands släkt (o sova på hotell naaaajs!)  Men idag har vi bara haft myyyys!! På riktigt. Amy har haft pyjamasen på hela dan! (Just det, vi fick  en supertrevlig surprice påhälsning från hög-gravida Lin o Jimpa!)
 
Mys med mormor
 
 
 

Osminkad

Kategori: Allmänt

Herregud!
 
Jag blev inspirerad av en fejsbook-polare som hade lagt upp en rolig film från osminkad till sminkad. O mammaledig som jag är tänkte jag härma henne. Så jag gjorde en copycat film. Hur oorginellt som helst. Jag härmar. Och hennes blev mycket bättre än min. Men. Jag ville testa. Tyvärr är jag ju tvungen att länka filmer genom youtube för att de ens ska komma in här på bloggen. Så nu ligger den osminkade sanningen på youtube! Pinsamt! Vad gör man inte för att stödja och vägleda  feminismen i detta samhälle! (förresten fick jag ett jättekonstigt mail från youtube när klippet var klart:
 
 Hoppas att du får nöje av videoklippet, och välkommen till mötesplatsen! 
Din senaste beundrare, YouTube-teamet
 
Får alla såna meddelanden? Det verkar väl suspekt? Vadå mötesplatsen?? Hahaha, jag fick ragg!)
 
Hur som haver. Nu ska vi testa om det funkar.
 
 
 
HEHEHE! Det funkade! :D
 
Nu skulle det ju vara ännu roligare om verkligt vrålasnygga brudar skulle göra samma sak för att VISA alla grabbar där ute att tjejer är rätt fula. Vi är lixom bara människor allihop. En riktigt snygg brud som du ser på stan har antagligen lager med smink, exctensions (=hårförlägning) och tränar. Tänk på en redigt snygg bil. Där har karlarna koll. En snygg bil förstår de kräver hårt arbete. "Oj, den var välpolerad, vaxad, kolla fälgarna, blablabla bilspråk" men tjejer fattar de inte. De tror vi vaknar och är snygga. VI FEJKAR. Så är det. ALLA SNYGGA BRUDAR FEJKAR! 
 
 

MER

Kategori: Allmänt

Till alla er som är, har, kommer bli eller har varit (upprepning big time) HEARTBROKEN. Man sitter när det är finito med tusen frågor, "Om jag bara" "Om han bara" "Varför.."  Det är SKITJOBBIGT. Men what doesnt kill you makes you stronger, som den gamle klyschan lovar. Det är sant. 
Det bästa någon någonsin sagt till mig när jag en gång var sååå heartbroken. O typ ville dö. Var:
 
"Men asså. En människa består av typ 65% vatten. Det är ju nästan bara vatten. Det är ju som att du har förlorat lite vätska, typ en flaska mer. O det känns ju inte så viktigt.." (-Lin)
HAHAHA. Så så fort man sen tänker på denna person. (vilket man gör typ hela tiden när man är heartbroken) -så associerar man istället till en sån här. Och plötsligt blir allt liiite mindre jobbigt. Sanningen är den du intalar dig själv.
 
 
(Jag kan leva utan denna!)
Nu blir det att rusa o hämta Leon o dra till simhallen! Med bebis på häng!
PÖSA!

Visning 2!

Kategori: Allmänt

Hej! Imorses var vi på visning igen. Jättefin lägenhet, tyvärr bebodd just nu av en knarkarliga. Det var den fulaste möbleringen jag sett och värsta knarkarkvarten nånsin. Hur kan man förstöra en sån fin lägenhet? Men såklart vi tackade ja, jag fick ju tänka in mina fina grejer bara. ;) 
 
Höstlovet är över och Leon är tillbaks i skolan och vi är tillbaks i vardan. Mysigt höstlov med lekland och bus. O en skogsutflykt hann vi med oxå.
 
:D :D
 
Jaha. Allt är bra annars. Jag saknar en personlig assistent bara så läser du det här Camilla så är jobbet fortfarande ditt. Obetald men ändå. Jädrigt trevligt sällis! Kolla bara så söta vi är.
 
Nej, nu ska jag slänga ihop en lunch.
Heppåre.