Supermissjess

Här kan du följa mig i mitt oerhört flashiga liv! Jag reser runt jorden och handlar bara de senaste inom mode och märkes... nej, jag driver. Följ med på en alldaglig resa genom vardagspussel, kärlek, toppar och dalar! Lite själsliga funderingar ibland, lite roligt ibland och lite boring o meningslöst ibland. Men jag älskar det för det är... Mitt Liv.

Hus

Kategori: Allmänt

Hej hej! Här inne bor en liten bebis och vi tror det är en tjej och hon sparkar hela tiden! Vecka 34 redan! :)
 
 
 

Det luktar karl...

Kategori: Allmänt

Åh vad jag älskar när det luktar karl.
Nicklas håller på och lagar sina bromsar på sin bil, så han går in o ut, skitig i hallen o hämtar verktyg. Varje gång sniffar jag in hans doft. Det luktar nämligen manligt, gott och karl. Egentligen är det väl en blandning av bil-olja, bensin, skit o svett men I love it..... Ni alla andra "vi har varit tillsammans i flera år och det är väl som det är" kanske har svårt att förstå min förtjusning kring detta ämne men har man vart mer eller mindre singel i 4 år så är det just dom här ljusglimtarna som en hungrig singelkvinna längtar efter.
Ursäkta men skulle jag ha en karl som ville bli kallad för "hen" och samla på frimärken som hobby eller planera för nästa kulturella utflykt så skulle det inte lukta karl och jag skulle inte sitta här o må lika bra.
Så. Redig Karl-lukt= mumma för hetreokvinnan.
 
Jag har oxå alltid tänt på svettiga halvnakna takläggare. Det är nåt visst när dom trampar runt där uppe på ett tak.
Och GÅR MAN FÖRBI en byggarbetsplats och råkar av nån händelse se snygg o feminin ut (kan jag ju glömma den här sommarn..) och dom VISSLAR på en, dom halvnakna, solbrända, svettiga, blanka, muskulösa, hantverkarna med allt sitt testosteron o i all sin gruppgemenskap. Ja gud... Då mår jag bra. Och går hem och äter. (metafor) Jag förtydligar.
Som nån klok människa nångång sa: Bli gärna hungrig ute men ät alltid hemma. ;) 
 
Så nog för att jag är feminist o tror på jämnställdhet men den fysiska hetrokvinnan i mig är lika stark hon!
Så återigen: Olikhet är bra.
Over and out, puss o kram.
 
 
 
 
 

Bon Jovi!!

Kategori: Allmänt

Heej!
 
Det har varit en intensiv helg men nu ska ni få catcha up!
 
I torsdags kom fina folket upp och i fredags var jag ledig :) Det firades med en "tidigt på morgonen-husdjursmässa" på Leons skola. Vi satt stolt och visade upp vår vackra katt "Svarten." Jag och Camilla alltså, så hon fick rycka in som djurutställnings-värdinna under hennes sthlms weekend. Lin o Beller flög runt o tittade på djuren.
 
Sen på väg in till stan blev det lite drama, folk som kom bort och tappade sina mobiler, yada yada men tillslut avnjöt vi en trevlig konsert på Stadion! Tillsammans!
 
 
 
Jag var sådär imponerad, hög-gravid och trött i bena men ibland rycktes jag allt med. Bäst var väl "Living on a prayer" Jag saknade mina 2 favvo-låtar "bed of roses" eller "always" Jättemycket saknade jag dom! men kul o se bandet såklart och få lite festivalkänsla o folkfest-upplevelse i kroppen, det var längesen!
 
 
Bästa kusserna!
 
 
Igår hade vi grillmys på tomten. Och jag o Nicke har fått till världens mysigaste matplats nu! (eller vadå jag o nicke, jag gjorde inte ett skit det var helt nicklas och jimpas förtjänst,) men bra blev det! Speciellt med våra självlysande vita fina blommor! O vass-strån från min hemstads-sjö Öresjö för lite väskötte-energier! :D
 
 
HEJHOPP!
 

Självisk

Kategori: Allmänt

Vi har family häng på studsmattan o ligger o catchar up. 
 
-Är du kär i nån nu då Leon?
-Nej, jag ska va självisk.
-Självisk? Menar du singel?
-Just det singel hette re!
 
Hahaha! (inte helt osant ändå ;)
 
 

Ute

Kategori: Allmänt

Men hej och hå vad det var längesen jag skrev! N är ute o klipper gräset och jag o lilleman slappar när mamma o pappa precis har farit hem efter en helhelg häruppe så nu får jag ta o blogga lite!
 
Väldigt trevlig schlager o hockey helg må jag säga! Stor final idag, tom. jag ska se den och är intresserad.
Nästa helg blire Bon Jovi och ännu mer "familj" som kommer och våldgästar, ser jag mycket fram emot.
 
ÄLSKAR när man kan flytta innifrån och ut. Nu ska vi bara köpa en paviljong och trätrall till baksidan sen är den klar. Än så länge ser det ut så här: (utan dynor och tillpiffad, jag gör ju mig inte till för min blogg som ni vet)
 
 
Och min snälla far tyckte det var snålt med sittplatser på vår framsida så simsalabim ser framsidan nu ut så här:
 
 
Sån himla TUR att mamma fyllde år i fredags och fick present och pappa fick present i efterskott. Oerhört exklusiva och dyra och fina presenter. Inte alls köpta på billiga ikea i barkaby utan på en jättedyr och fin stockholmsaffär från en liten smågata i gamla stan...där jag shoppar jätteofta... Himla tur faktiskt... så jag helt o hållet slipper dåligt samvete ....... ?
 
Fint blev det iaf! Tack igen för det kära far.
 
Puss o Kram "bortskämd-borås-brutta-80"
 

Bebis-outfit!

Kategori: Allmänt

Efter jobbet idag åkte jag förbi en snällis ifrån min bokcirkel och fick 7 ton med tjej-bebis-kläder. Jag skojar inte! (bara överdriver lite.) Jag blev helt sjuk när jag kom hem och fingrade mig igenom 3,5 ton av dessa 7. Jag valde ut 2 outfits som N fick välja bland som vi ska ta med till bb. Han valde den snälla varianten (som jag inte tyckte kändes helrätt såklart) så jag garderade med att det e ju bra att ta med en långärmad oxå ifall ifall det är en dålig sommardag. Så vi ska ta med båda dessa cuties!... ♥♥♥
 

HAHA!!

Kategori: Allmänt

Jag dör vad roligt.
Det är underbart att tro man är snyggare än vad man är. Självkänsla och självförtroende på topp, man tar livet med en klackspark, garvar åt alla som tycker jag pga av detta är SJÄLVGOD för det är jag verkligen inte.
Men hur som haver.
 
Hemma o lite hormondeppig messar jag min Nicklas o han piggar upp mig o jag kommer på att vädret ju är strålande så vi kan fixa ute lite. Han slutar tidigt kommer hem och vi planerar allt vi ska göra. Det inkluderar lite målning av utemöbler. Min hjärna blir glad av hans blotta närvaro så jag ser framför mig o drömmer om hur vi sitter i det gröna gräset, målar, skrattar och skvätter lite färg på varann. A´la "Chatrin Zeta Jones" tillsammans med nån snygg hunk i en fin romantisk komedi.
Jag ska bara sätta på mig min sommar-målar-oufit sen kommer den där scenen snart utspela sig i mitt liv.
Tänker att jag bara kommer se charmig ut med min "lilla" mage där i. Färdigombytt o glad i hågen går jag ut i hallen och möts i spegeln av det här.....
 
 
Nough said! 

Hajhaj

Kategori: Allmänt

Men hajhaj!
 
Är på långhelg i fina frista o gillar läget. Vi lämnade ett stockholm i solsken och anländer till ett väldigt mörkt borran med ösregn men hey. "My home is were my heart is"
 
Känns som jag är i första trimestern i mitt hälsotillstånd. Illamående och trött. Ok, inte så trött kanske men sjukt jobbigt att fått tillbaks illamående! o hjärtklappning o jobbigt! Det e ju de värsta!
 
Dagarna går som vanligt alldeles för fort och imorgon är det redan söndag och dax för hemfärd(!!) efter att Nicklas och hans sportiga familj introducerat lite orientering i bollebygds-skogarna för Leon. Leon skall vara "kartledare" har han sagt men att de andra kan få hjälpa honom... Jaa, jag undrar varifrån han fått sitt självförtroende ;)
 
Pics från igår! (Bästis med kusse var här och brorsan o Linni :)
 
Min snygga karl...
Nicke, Jimpa o jag. (kolla in boobsen alltså, det enda som med fördel växer under en graviditet! ;)
lilleman, princess och bästis
 
 

Så sant...

Kategori: Allmänt

SORGLIGT!!

Kategori: Allmänt

Hej.
 
Kollade just på en fruktansvärt sorglig film. Den här:
 
 
Den gick på tv häromdan men jag pallade inte kolla klart så har jag gått o tänkt på den massor så nu fixade snälla nicklas så vi fick se hela. Den var så bra men sorglig. Så nu sitter jag här med ett tungt hjärta i en hormonell gravidkropp. Råkade gå in i Leons tomma rum efter filmen och började nästan lipa. (Han är hos sin pappa över natten bara!)  TÄNK om nåt skulle hända ens barn! Det får inte ske bara. Man ska ju bara inte se såna filmer när man e pregnant..
 
Igår var vi på kosläpp här på ön. Det var ett riktigt mysigt jippo! Vi tog en prommis bort med våra grannar.
Leon var nöjd kille o jag var nöjd mami! <3
 
 
 
Idag blev jag beviljad semester from vecka 24 och snart ere långhelg! Fina tider! Härliga tider!
 
P o K!

Rättvist

Kategori: Allmänt

Det här känns som en MÖCKE rättvis arbetsfördelning. Grabbarna är ute och tvättar bilarna och jag ligger inne i sängen o kollar tv o vilar med min mycket feta mage med min mycket vilda bebis i.
Idag blir det vila o chill och en em.fika/ playdate hos Marre, annars luuuungt o skönt! P o K!
 

Spjälsäng...

Kategori: Allmänt

ÅÅÅåååååhhhh sa myyyyyyyysit!!!!!!!!
 

Dödsdömd

Kategori: Allmänt

Hejhej!
 
Har inte hunnit blogga på ett tag, det har faktiskt vart fullt ös. Vilat varje dag efter jobbet. (Jag är fortfarande chockad över hur underbart det känns att jobba 9-13 varje dag) och sen få uppleva ynnesten att få åka hem och sova! 
 
I måndags kväll var jag på bokcirkel med bokcirkeltjejerna. Första gången på länge då jag vart så mkt sjuk. Det var trevligt och jag höll ut ända till 22.30 trots att jag inte klarar av att sitta så många timmar i rad eller ens hade läst boken! Till nästa gång var det jag som skulle bestämma och det blev den här! :D
 
 
Såg honom på tv och blev lite småkär och tänkte att jag var tvungen att läsa boken.
Igår var vi på middag hos Caroline o Justin och idag kommer de igen och ska fika, lämna barnvagn och spjälsäng! Jag ska fixa iordning för lilltjejens ankomst hela kvällen! :)
 
Nu vila och sen ska jag se till att lilleman går ut i fina vädret. 
Puss o Kram!